MUHTARLAR DERNEĞİ ; CHP İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

SİYASET 06.03.2020 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4094+ kez okundu.
 

MUHTARLAR DERNEĞİ ; CHP İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Burdur Muhtarlar Derneği yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş yönetimi ve Muhtarlar ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, CHP Burdur İl Başkanı Akbulut bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarların yanında olacaklarını söyledi.  Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker güncel siyasete değinerek birleştirici konuşması umut ışığı oldu. Türkiye’yle Rusya arasında varılan anlaşmaya bağlı olarak Suriye’nin İdlib kentinde ateşkes yürürlüğe girdiğinden, Parti olarak memnuniyet duyduklarını. Partisin her ortamda savaşa Hayır barışa yönelik dış politikalar sürdürdüklerini ifade etti.  Başkan Akbulut, “Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla biz siyasetçiler ve yöneticiler arasında direk köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimiz. Mahalle ve köy muhtarlarımızın her zaman yanında olmayı sürdürerek sorunlarının çözümünde de elimizden geleni yapacağız” dedi.  
Burdur Muhtarlar Derneği yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş yönetimi ve Muhtarlar ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, CHP Burdur İl Başkanı Akbulut bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarların yanında olacaklarını söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker güncel siyasete değinerek birleştirici konuşması umut ışığı oldu.

Türkiye’yle Rusya arasında varılan anlaşmaya bağlı olarak Suriye’nin İdlib kentinde ateşkes yürürlüğe girdiğinden, Parti olarak memnuniyet duyduklarını. Partisin her ortamda savaşa Hayır barışa yönelik dış politikalar sürdürdüklerini ifade etti. 

Başkan Akbulut, “Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla biz siyasetçiler ve yöneticiler arasında direk köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimiz. Mahalle ve köy muhtarlarımızın her zaman yanında olmayı sürdürerek sorunlarının çözümünde de elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.