MÜMTAZ ŞENEL HOCA 154 OYLA ÖN SEÇİMİ KAZANDI

SİYASET 02.12.2018 - 19:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2233+ kez okundu.
 

MÜMTAZ ŞENEL HOCA 154 OYLA ÖN SEÇİMİ KAZANDI

Yeşilova için CHP’ de Belediye Başkanlığına 5 aday adayı müracaatı bulunmaktaydı. CHP Yeşilova da ön seçim yaptı. 154 oy ile ön seçim de yarışı emekli öğretmen Mümtaz Şenel, kazandı.
    Burdur CHP İl Örgütü ile CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in ön seçim istediği konuşulan CHP’nin tek kalesi olarak bilinen Burdur’un tek ilçesi Yeşilova’da gerçekleşen ve delegenin önüne sandığın konulması sonucu gerçekleşen ön seçimde yıllardır azimle aday adayı olan ve her defasında ikinciliği alarak ön seçimler sonucu bir daha ki dönem diyerek ön seçimleri az bir oyla kaybeden Mümtaz Şenel sonunda delegenin gönlüne girerek başarıyı sağladı. Anadolu tabiriyle şeytanın bacağını kırarak 31 Mart 2019 Mart yerel seçimlerinde siyasi partilerden çıkacak rakipleri ile yarışa girecek Yeşilova Belediye Başkanı Olan Nuri Özbek, 2014 seçimlerinde çok az bir farkla ön seçim ile geride bıraktığı Mümtaz Şenel  İse rakibi Nuri Özbek’i 55 oy farkı ile geride bırakarak ön seçimin galibi oldu. Ön seçim de kesin başarı bekleyen ve delegeyi etkilediği söylenen Eczacı Okan Kurd ise ön seçimden üçüncü olarak çıktı. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun 17 Nisan 2018 tarihindeki yapılan grup toplantısı konuşmasında Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’ ten övgüyle bahsetmesi sonrasında acaba Nuri Özbek atama yoluyla aday mı gösterilecek diye merak edilirken, Ön seçim kararı ise ilçede şaşkınlıkla karşılandığı biliniyordu. Önümüzdeki yerel seçimlerin çetin geçeceği de söylentiler arasındadır. 1. Mümtaz ŞENEL ( Emekli öğretmen )(154)2. Nuri ÖZBEK (99)( Belediye Başkanı, emekli sağlık memuru )3. Okan KURD (137)(Eczacı 4. Özgün UTKU(4) ( Mühendis )5. Süreyya ŞAKAR (52)( Mali Müşavir – Esnaf )    
Yeşilova için CHP’ de Belediye Başkanlığına 5 aday adayı müracaatı bulunmaktaydı. CHP Yeşilova da ön seçim yaptı. 154 oy ile ön seçim de yarışı emekli öğretmen Mümtaz Şenel, kazandı.

    Burdur CHP İl Örgütü ile CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in ön seçim istediği konuşulan CHP’nin tek kalesi olarak bilinen Burdur’un tek ilçesi Yeşilova’da gerçekleşen ve delegenin önüne sandığın konulması sonucu gerçekleşen ön seçimde yıllardır azimle aday adayı olan ve her defasında ikinciliği alarak ön seçimler sonucu bir daha ki dönem diyerek ön seçimleri az bir oyla kaybeden Mümtaz Şenel sonunda delegenin gönlüne girerek başarıyı sağladı. Anadolu tabiriyle şeytanın bacağını kırarak 31 Mart 2019 Mart yerel seçimlerinde siyasi partilerden çıkacak rakipleri ile yarışa girecek

Yeşilova Belediye Başkanı Olan Nuri Özbek, 2014 seçimlerinde çok az bir farkla ön seçim ile geride bıraktığı Mümtaz Şenel  İse rakibi Nuri Özbek’i 55 oy farkı ile geride bırakarak ön seçimin galibi oldu. Ön seçim de kesin başarı bekleyen ve delegeyi etkilediği söylenen Eczacı Okan Kurd ise ön seçimden üçüncü olarak çıktı. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun 17 Nisan 2018 tarihindeki yapılan grup toplantısı konuşmasında Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’ ten övgüyle bahsetmesi sonrasında acaba Nuri Özbek atama yoluyla aday mı gösterilecek diye merak edilirken, Ön seçim kararı ise ilçede şaşkınlıkla karşılandığı biliniyordu. Önümüzdeki yerel seçimlerin çetin geçeceği de söylentiler arasındadır.

1. Mümtaz ŞENEL ( Emekli öğretmen )(154)2. Nuri ÖZBEK (99)( Belediye Başkanı, emekli sağlık memuru )3. Okan KURD (137)(Eczacı
4. Özgün UTKU(4) ( Mühendis )5. Süreyya ŞAKAR (52)( Mali Müşavir – Esnaf )

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.