. MURAT İNGİN’İN YENİ SİNGLE ÇALIŞMASI MÜZİK SEVERLERİN BEGENİSİNE SUNULDU.

SANAT 28.07.2020 - 17:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3952+ kez okundu.
 

. MURAT İNGİN’İN YENİ SİNGLE ÇALIŞMASI MÜZİK SEVERLERİN BEGENİSİNE SUNULDU.

Murat İngin’in ilk single çalışması “Master Plan” İzmir Records etiketi ile 30 Temmuz Perşembe günü tüm dijital platformlarda yerini alıyor
Avrupa ‘da ve Türkiye ‘de performansları ile dikkat çeken, uzun yıllardır yaptığı başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren Murat İngin’in ilk single çalışması “Master Plan” İzmir Records etiketi ile 30 Temmuz Perşembe günü tüm dijital platformlarda yerini alıyor. Türkiye’nin önde gelen radyolarında ve müzik kanallarında müzik direktörü ve programcı olarak başarılı işlere imza atan Murat İngin, Türkiye’de ve yurtdışında birçok festival ve mekanda DJ performansı sergiledi. “Master Plan” ile prodüktörlük hayatına merhaba diyen Murat İngin, müzik kanallarında program yapmaya devam ediyor.  
Murat İngin’in ilk single çalışması “Master Plan” İzmir Records etiketi ile 30 Temmuz Perşembe günü tüm dijital platformlarda yerini alıyor

Avrupa ‘da ve Türkiye ‘de performansları ile dikkat çeken, uzun yıllardır yaptığı başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren Murat İngin’in ilk single çalışması “Master Plan” İzmir Records etiketi ile 30 Temmuz Perşembe günü tüm dijital platformlarda yerini alıyor.

Türkiye’nin önde gelen radyolarında ve müzik kanallarında müzik direktörü ve programcı olarak başarılı işlere imza atan Murat İngin, Türkiye’de ve yurtdışında birçok festival ve mekanda DJ performansı sergiledi.

“Master Plan” ile prodüktörlük hayatına merhaba diyen Murat İngin,

müzik kanallarında program yapmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.