MUSTAFA SARIGÜL TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İL MERKEZİNİ AÇTI

SİYASET 12.02.2021 - 16:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3861+ kez okundu.
 

MUSTAFA SARIGÜL TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İL MERKEZİNİ AÇTI

Türkiye de 30 yüzün o var diyorlar, Türkiye de yüzen oy değil küsen oy var ve o küsen oylar İnşallah Türkiye değişim Partisi’ne gelecek
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Burdur İl Başkanlığı Merkezini törenle açtı. Partisinin İl Başkanlığı kurdelesini kestikten sonra basın toplantısı için özel sektöre ait bir oteldeki salona geçti. Burada genel merkez yetkililerini ve toplantıya katılan çevre illerden gelen davetliler katılan il başkanlarını tanıttı. Burdur il başkanı Murat Altınöz’e açılış beratını takdim etti. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yaaptığı konuşmada; Paylaşarak çoğalan iki şey var birisi sevgi diğeri bilgi ülkemizi sevgiyle ve bilgiyle çok geliştireceğiz: Türkiye’nin sorunlarını neden çözülemiyor? Sevgi eksikliğinden bilgi eksikliğinden, Türkiye Değişim Partisi ezberleri bozacak! Bütün bunların çözümü demokrasiden geçiyor siyasi partilerin demokratik olmasından geçiyor demokrasi için Türkiye Değişim Partisi Kuruldu. Son zamanlar da Türk toplumunda yeni iktidar arayışı var bunu görüyorum. Türkiye Değişim Partisi toplumun Her kesimini kucaklayacak yeni bir siyaset anlayışı ile yeni bir enerji ile yola çıktı,. Yeni bir iktidar artık zorunlu olmuştur. Artık tek hedefimiz var o da iktidarın anahtarını AKP’den almaktır bunu sizlerle başaracağıma inanıyorum Türkiye Değişim Partisi demokrasi için var, geçim sıkıntısı var, işsizlik için var, tarım da üretim için var, sanayicimiz için esnafımız için var, inançlara saygılı olmak için var, ulusal birliğimiz için var bolluk için bereket için dertlere derman olmak için var. Değerli vatandaşlarım. Bu sorunlara çözüm bulmak için çaba gösteriyoruz. Sizleri bu sevgi yolculuğuna çağırıyorum  değişim için bütün kapıları çalın sevgi seli önünde durulmaz olacak Ankara’ya akacak ülkemiz de sevgi ve barış kazanacak Esnafın sorunlarını biliyorum çok mağdurlar sıkıntıları son derece büyük borç içinde kara kara kendi hayatını nasıl düzenleyeceğinin yanında çalışanlarının yarınlarına katkı sağlamak için borç almaktadır öte yandan birçok esnaf kardeşimiz borç içinde dükkanları aylardır kapalı soran yok senin için mesai harcıyoruz bu nedenle yollardayız. Çiftçi kardeşim kredi borcunu ödemekte zorlandığı için traktörünü satan mazot parası bulamayan tohumunu alamayan çiftçi kardeşlerim senin için yoldayız.  
Türkiye de 30 yüzün o var diyorlar, Türkiye de yüzen oy değil küsen oy var ve o küsen oylar İnşallah Türkiye değişim Partisi’ne gelecek

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Burdur İl Başkanlığı Merkezini törenle açtı. Partisinin İl Başkanlığı kurdelesini kestikten sonra basın toplantısı için özel sektöre ait bir oteldeki salona geçti. Burada genel merkez yetkililerini ve toplantıya katılan çevre illerden gelen davetliler katılan il başkanlarını tanıttı. Burdur il başkanı Murat Altınöz’e açılış beratını takdim etti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yaaptığı konuşmada; Paylaşarak çoğalan iki şey var birisi sevgi diğeri bilgi ülkemizi sevgiyle ve bilgiyle çok geliştireceğiz: Türkiye’nin sorunlarını neden çözülemiyor? Sevgi eksikliğinden bilgi eksikliğinden, Türkiye Değişim Partisi ezberleri bozacak! Bütün bunların çözümü demokrasiden geçiyor siyasi partilerin demokratik olmasından geçiyor demokrasi için Türkiye Değişim Partisi Kuruldu.

Son zamanlar da Türk toplumunda yeni iktidar arayışı var bunu görüyorum. Türkiye Değişim Partisi toplumun Her kesimini kucaklayacak yeni bir siyaset anlayışı ile yeni bir enerji ile yola çıktı,. Yeni bir iktidar artık zorunlu olmuştur. Artık tek hedefimiz var o da iktidarın anahtarını AKP’den almaktır bunu sizlerle başaracağıma inanıyorum

Türkiye Değişim Partisi demokrasi için var, geçim sıkıntısı var, işsizlik için var, tarım da üretim için var, sanayicimiz için esnafımız için var, inançlara saygılı olmak için var, ulusal birliğimiz için var bolluk için bereket için dertlere derman olmak için var. Değerli vatandaşlarım. Bu sorunlara çözüm bulmak için çaba gösteriyoruz. Sizleri bu sevgi yolculuğuna çağırıyorum  değişim için bütün kapıları çalın sevgi seli önünde durulmaz olacak Ankara’ya akacak ülkemiz de sevgi ve barış kazanacak

Esnafın sorunlarını biliyorum çok mağdurlar sıkıntıları son derece büyük borç içinde kara kara kendi hayatını nasıl düzenleyeceğinin yanında çalışanlarının yarınlarına katkı sağlamak için borç almaktadır öte yandan birçok esnaf kardeşimiz borç içinde dükkanları aylardır kapalı soran yok senin için mesai harcıyoruz bu nedenle yollardayız. Çiftçi kardeşim kredi borcunu ödemekte zorlandığı için traktörünü satan mazot parası bulamayan tohumunu alamayan çiftçi kardeşlerim senin için yoldayız.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.