MUSTELA’DAN BEBEKLERE YENİ YIL HEDİYESİ

ÇOCUK 25.11.2020 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2785+ kez okundu.
 

MUSTELA’DAN BEBEKLERE YENİ YIL HEDİYESİ

Anne ve bebek cilt bakım uzmanı Mustela, bebeklerin ve ailelerin yeni yılını sürpriz hediyelerle kutlama geleneğine devam ediyor.
70 yıldır anne-bebek cilt bakım uzmanlığıyla saygın ve güvenilir bir yere sahip olan ve doğal kökenli içerikleriyle yenilikçi ürünler sunan Mustela, her yıl olduğu gibi bu yıl da bebeklerin ve ailelerinin yeni yılını sürpriz hediyelerle kutluyor. Yılbaşı döneminde Mustela bayisi eczanelere giden Mustela tüketicilerini, sevimli Musti uyku arkadaşı ayıcıklar ve diğer sürpriz hediyeler bekliyor olacak. MUSTELA HAKKINDA Fransız Expanscience Laboratuvarları'nın anne-bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.  
Anne ve bebek cilt bakım uzmanı Mustela, bebeklerin ve ailelerin yeni yılını sürpriz hediyelerle kutlama geleneğine devam ediyor.

70 yıldır anne-bebek cilt bakım uzmanlığıyla saygın ve güvenilir bir yere sahip olan ve doğal kökenli içerikleriyle yenilikçi ürünler sunan Mustela, her yıl olduğu gibi bu yıl da bebeklerin ve ailelerinin yeni yılını sürpriz hediyelerle kutluyor.

Yılbaşı döneminde Mustela bayisi eczanelere giden Mustela tüketicilerini, sevimli Musti uyku arkadaşı ayıcıklar ve diğer sürpriz hediyeler bekliyor olacak.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları'nın anne-bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.