NARKOTİK TİMLERİ ZEHİR TÜCCARLARINA NEFES ALDIRMIYOR.

ASAYİŞ 05.05.2017 - 12:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3422+ kez okundu.
 

NARKOTİK TİMLERİ ZEHİR TÜCCARLARINA NEFES ALDIRMIYOR.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik timleri; İlimiz merkez ve ilçelerinde zehir tüccarlarına nefes aldırmıyor.
  Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İlimiz Merkez ve İlçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan taşıyan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;     Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 04.05.2017 günü D.Ç. ve F.Y. isimli şahıslardan toplam 252,45 gram kubar esrar ve 0,70 gram kokain maddesi ele geçirilmiş, şahıslar ile ilgili TCK. 191 maddesi gereğince adli işlem yapılmıştır. Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.  
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik timleri; İlimiz merkez ve ilçelerinde zehir tüccarlarına nefes aldırmıyor.


 

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İlimiz Merkez ve İlçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan taşıyan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

    Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 04.05.2017 günü D.Ç. ve F.Y. isimli şahıslardan toplam 252,45 gram kubar esrar ve 0,70 gram kokain maddesi ele geçirilmiş, şahıslar ile ilgili TCK. 191 maddesi gereğince adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.