NAZAN ŞARA ŞATANA MUHTEŞEM “TÜRK” İLE GELİYOR.

KÜLTÜR 04.11.2019 - 10:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3148+ kez okundu.
 

NAZAN ŞARA ŞATANA MUHTEŞEM “TÜRK” İLE GELİYOR.

Ünlü tarihi roman yazarı Nazan Şara Şatana okurlarıyla 14. Kez buluşuyor.9 Kasım 2019 Cumartesi Günü saat 14:00’de başlayacak olan imza gününde sevenleri ile bir araya gelecek.
Her geçen yüzyılda tarihe, tarihîdekilere ve gerçeklere çok uzaklaşan nesillere hakikati anlatmak ve sevdirmek zorunda hissettim kendimi. Çünkü ben bu Ari ırkın bir bireyiydim. Yazar olarak kendi topraklarımdaki herkese TÜRK’ü anlatmak istedim. Gördüm ki Türk hakikatini bilmiyoruz. Ezbere Türk’üm diyoruz. Neden yaradan bu ırka ve bu ırkı korumak için savaş verenleri bu kadar özel kılmıştı? Artık nerdeyse uzay çağına doğru gittikçe yaklaştığımız bu zamanda bana fantastik kelimesi hayal ürünü demek gibi gelmiyor. İmkansızlıklar eskiye oranla imkanlı olmaya başladı. Bu kitabı okuduğunuzda içinizden ‘Yazar bunları yaşamış olabilir mi?’ diye düşünenler olursa, cevabını satırlarda bulacaklardır. Birçok anlatımdan, kitaplardan, belgesellerden daha çok aklınızda kalacak Türklüğünüz. Ve kitabı bitirdiğinizde “NE MUTLU TÜRKÜM” diyeceksiniz.” Nazan Şara Şatana Günümüz dünyasında fantastik filmlerin çok revaçta olduğu, görsel ve duysal hafızanın en çok kabul ettiği fantastik anlatımlar yazarın bu kitabında da tercih etmesine sebep olmuştur. İnsanların geçmişi ve tarihi film şeklinde öğrenebilmesi için satırlarının yönetmenliğini yapmıştır. Okurları onun için şöyle der: “Herkes kitap yazar o ise eser  
Ünlü tarihi roman yazarı Nazan Şara Şatana okurlarıyla 14. Kez buluşuyor.9 Kasım 2019 Cumartesi Günü saat 14:00’de başlayacak olan imza gününde sevenleri ile bir araya gelecek.

Her geçen yüzyılda tarihe, tarihîdekilere ve gerçeklere çok uzaklaşan nesillere hakikati anlatmak ve sevdirmek zorunda hissettim kendimi. Çünkü ben bu Ari ırkın bir bireyiydim. Yazar olarak kendi topraklarımdaki herkese TÜRK’ü anlatmak istedim. Gördüm ki Türk hakikatini bilmiyoruz. Ezbere Türk’üm diyoruz. Neden yaradan bu ırka ve bu ırkı korumak için savaş verenleri bu kadar özel kılmıştı?

Artık nerdeyse uzay çağına doğru gittikçe yaklaştığımız bu zamanda bana fantastik kelimesi hayal ürünü demek gibi gelmiyor. İmkansızlıklar eskiye oranla imkanlı olmaya başladı. Bu kitabı okuduğunuzda içinizden ‘Yazar bunları yaşamış olabilir mi?’ diye düşünenler olursa, cevabını satırlarda bulacaklardır.

Birçok anlatımdan, kitaplardan, belgesellerden daha çok aklınızda kalacak Türklüğünüz.

Ve kitabı bitirdiğinizde “NE MUTLU TÜRKÜM” diyeceksiniz.”

Nazan Şara Şatana

Günümüz dünyasında fantastik filmlerin çok revaçta olduğu, görsel ve duysal hafızanın en çok kabul ettiği fantastik anlatımlar yazarın bu kitabında da tercih etmesine sebep olmuştur. İnsanların geçmişi ve tarihi film şeklinde öğrenebilmesi için satırlarının yönetmenliğini yapmıştır.

Okurları onun için şöyle der:

“Herkes kitap yazar o ise eser

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.