"NİKAH MASASINDA TERK EDİLİNCE MÜZİĞE SARILDIM”

SANAT 01.01.2020 - 12:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4024+ kez okundu.
 

"NİKAH MASASINDA TERK EDİLİNCE MÜZİĞE SARILDIM”

10 ay önce "Aşk Rengini Gözlerinden Almış" isimli ilk şarkısını çıkaran genç solist Hüseyin Çalık, ikinci teklisini dinleyicilerine sunmak için gün sayıyor.
Sözü ve müziği Hüseyin Çalık'ın kendisine ait şarkının adı 'Issız Yüreğim' Aranjesi ise Fatih Bulut'un 'Çok Sevdim Yalan Oldu' adlı meşhur şarkısının düzenlemesini yapan ünlü aranjör Hüseyin Çeliker imzası taşıyor. Taşkın Ceyhan'ın yönetmenliği yaptığı video klip şimdiden merak konusu oldu.   Yeni şarkısı ile ilgili düşüncelerini ifade eden Hüseyin Çalık, "Müzik benim için çok kıymetli. 1 yıl önce nikah masasında terk edildikten sonra müziğe sarıldım. İlk şarkımız 'Aşk Rengini Gözlerinden Almış' çok beğenilmişti. İkinci teklimiz 'Issız Yüreğim' de eminim çok sevilecek" dedi.  
10 ay önce "Aşk Rengini Gözlerinden Almış" isimli ilk şarkısını çıkaran genç solist Hüseyin Çalık, ikinci teklisini dinleyicilerine sunmak için gün sayıyor.

Sözü ve müziği Hüseyin Çalık'ın kendisine ait şarkının adı 'Issız Yüreğim' Aranjesi ise Fatih Bulut'un 'Çok Sevdim Yalan Oldu' adlı meşhur şarkısının düzenlemesini yapan ünlü aranjör Hüseyin Çeliker imzası taşıyor. Taşkın Ceyhan'ın yönetmenliği yaptığı video klip şimdiden merak konusu oldu.  

Yeni şarkısı ile ilgili düşüncelerini ifade eden Hüseyin Çalık, "Müzik benim için çok kıymetli. 1 yıl önce nikah masasında terk edildikten sonra müziğe sarıldım. İlk şarkımız 'Aşk Rengini Gözlerinden Almış' çok beğenilmişti. İkinci teklimiz 'Issız Yüreğim' de eminim çok sevilecek" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.