O ŞİMDİ ŞARKILARINDA YAŞIYACAK : İBRAHİM ERKAL ANISINA ANLAMLI PROJE...

SANAT 08.11.2020 - 22:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2361+ kez okundu.
 

O ŞİMDİ ŞARKILARINDA YAŞIYACAK : İBRAHİM ERKAL ANISINA ANLAMLI PROJE...

Şarkıcı İbrahim Erkal, vefatından önce piyasaya çıkardığı albümde yer alan ''Sana Değer'' isimli şarkı Canses Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlandı.
 2017 ylında evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi ile dengesini kaybedip kafasını yere vurarak  beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden ünlü  şarkıcı İbrahim Erkal, vefatından önce piyasaya çıkardığı albümde yer alan ''Sana Değer'' isimli şarkı Canses Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlandı. İbrahim Erkal'ın eski görüntülerinden derlenen klibin yönetmenliğini Yekta Özbilen yaparken; Canses müzik sahibi Cihan Aksakal “Hayatta olsaydı yapacak çok şeyimiz, çok projelerimiz vardı hepsi yarım kaldı'' dedi ve İbrahim Erkal’ın anılarını yaşatmak için belli aralıklarla albümndeki diğer şarkılarada yer vereceğiz diyerek sözlerini noktaladı.
Şarkıcı İbrahim Erkal, vefatından önce piyasaya çıkardığı albümde yer alan ''Sana Değer'' isimli şarkı Canses Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlandı.

 2017 ylında evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi ile dengesini kaybedip kafasını yere vurarak  beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden ünlü  şarkıcı İbrahim Erkal, vefatından önce piyasaya çıkardığı albümde yer alan ''Sana Değer'' isimli şarkı Canses Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlandı.

İbrahim Erkal'ın eski görüntülerinden derlenen klibin yönetmenliğini Yekta Özbilen yaparken; Canses müzik sahibi Cihan Aksakal “Hayatta olsaydı yapacak çok şeyimiz, çok projelerimiz vardı hepsi yarım kaldı'' dedi ve İbrahim Erkal’ın anılarını yaşatmak için belli aralıklarla albümndeki diğer şarkılarada yer vereceğiz diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.