ÖĞRENCİ İÇİN ÜNİVERSİTE’DEN BÜYÜK HAMLE

EĞİTİM 03.11.2017 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3070+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİ İÇİN ÜNİVERSİTE’DEN BÜYÜK HAMLE

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerin barınması sosyal tesisler ve uygulama alanları için düğmeye bastı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi her geçen gün artan öğrenci sayısı doğrultusunda 4 Ekim 2017 tarihinde 2886 sayılı yasa kapsamında yapılan irtifak hakkı tesisi yöntemi ile 3 bin kişilik öğrenci yurdu, misafirhane ve sosyal tesisleri, ticari alanları ile Turizm Yüksekokulu uygulama alanları misafirhanesi yaptırılması işinin yasal süreçlerini tamamlandı ve 03.11.2017 itibari ile DOYAP Firması yetkilisi Selahattin DOYRAN ile MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından sözleşme imzalanarak yürürlüğe girdi. Firma ilk yıl Turizm Yüksekokulunu ve üç yıl içerisinde de 3 bin kişilik öğrenci yurdu, misafirhane ve sosyal tesis inşaatlarını tamamlayarak hizmete sunacak  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerin barınması sosyal tesisler ve uygulama alanları için düğmeye bastı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi her geçen gün artan öğrenci sayısı doğrultusunda 4 Ekim 2017 tarihinde 2886 sayılı yasa kapsamında yapılan irtifak hakkı tesisi yöntemi ile 3 bin kişilik öğrenci yurdu, misafirhane ve sosyal tesisleri, ticari alanları ile Turizm Yüksekokulu uygulama alanları misafirhanesi yaptırılması işinin yasal süreçlerini tamamlandı ve 03.11.2017 itibari ile DOYAP Firması yetkilisi Selahattin DOYRAN ile MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından sözleşme imzalanarak yürürlüğe girdi.

Firma ilk yıl Turizm Yüksekokulunu ve üç yıl içerisinde de 3 bin kişilik öğrenci yurdu, misafirhane ve sosyal tesis inşaatlarını tamamlayarak hizmete sunacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.