ÖĞRENCİ JUDOCULAR BAŞARILARINI BAŞKAN ERCENGİZ İLE PAYLAŞTI

SPOR 11.04.2018 - 13:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3717+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİ JUDOCULAR BAŞARILARINI BAŞKAN ERCENGİZ İLE PAYLAŞTI

Türkiye Şampiyonasında derece alan Zeliha Bol ve Sude Nur Gülmez, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Burdurlu Judocular 6-8 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu Zeliha Bol ve Türkiye 7’ncisi olan Seda Nur Gülmez Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Ziyarette Antrenörler Gökhan Çelik, Orhan Kaya ile sporcular Zeliha Bol ve Seda Nur Gülmez katıldı. Başkan Ercengiz “Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Burdur Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sporcuları tebrik ederek, spor ayakkabısı ve eşofman takımı hediye etti.
Türkiye Şampiyonasında derece alan Zeliha Bol ve Sude Nur Gülmez, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdurlu Judocular 6-8 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu Zeliha Bol ve Türkiye 7’ncisi olan Seda Nur Gülmez Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Ziyarette Antrenörler Gökhan Çelik, Orhan Kaya ile sporcular Zeliha Bol ve Seda Nur Gülmez katıldı. Başkan Ercengiz “Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Burdur Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sporcuları tebrik ederek, spor ayakkabısı ve eşofman takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.