ÖĞRENCİLER BELGELERİNİ GURURLA ALDILAR

EĞİTİM 14.12.2016 - 15:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2086+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER BELGELERİNİ GURURLA ALDILAR

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fakültelerini Fakülte Birincisi Olarak Kazanan Öğrencilerimize Kutlama Belgeleri Verildi
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizin fakültelerini, fakülte birincisi olarak kazanan öğrencilere, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ imzasını taşıyan kutlama belgesi, 13.12.2016 Salı günü toplanan Üniversitemiz Senato toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından, Hüseyin ERKMEN, İbrahim KURNAZ, Ümran ERDEĞER İSLAMOĞLU, Ceren SARIBOYACI ve Fatma KADIK’a takdim edildi. Öğrencilerimizi Üniversitemizi tercih etmelerinden dolayı kutlayan Rektörümüz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve eğitim hayatları süresince bu ayrıcalığın farkına varacaklarını belirterek, öğrencilerimizin başarılarının devamını diledi. Öğrencilerimiz ise MAKÜ ailesinin bir ferdi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekleri için en doğru kararı verdiklerini ifade ettiler
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fakültelerini Fakülte Birincisi Olarak Kazanan Öğrencilerimize Kutlama Belgeleri Verildi

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizin fakültelerini, fakülte birincisi olarak kazanan öğrencilere, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ imzasını taşıyan kutlama belgesi, 13.12.2016 Salı günü toplanan Üniversitemiz Senato toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından, Hüseyin ERKMEN, İbrahim KURNAZ, Ümran ERDEĞER İSLAMOĞLU, Ceren SARIBOYACI ve Fatma KADIK’a takdim edildi.

Öğrencilerimizi Üniversitemizi tercih etmelerinden dolayı kutlayan Rektörümüz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve eğitim hayatları süresince bu ayrıcalığın farkına varacaklarını belirterek, öğrencilerimizin başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerimiz ise MAKÜ ailesinin bir ferdi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekleri için en doğru kararı verdiklerini ifade ettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.