ÖĞRENCİLER İÇİN TABLETLER TESLİM EDİLDİ

EĞİTİM 14.12.2020 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2852+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER İÇİN TABLETLER TESLİM EDİLDİ

Uzaktan eğitim dersleri için tablet ihtiyacı bulunan öğrencilere, Burdur Belediyesi tarafından alınan tabletler teslim edildi.
Korona virüs salgını sürecinde başlatılan uzaktan eğitimde birçok öğrencinin tablet veya bilgisayarlarının olmaması nedeniyle, eğitim programlarını izleyemeyen öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildi. Tespit edilen İhtiyaç sahibi öğrencilerin Tabletleri Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edildi. Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Emre Çay” Uzaktan eğitime yakıdan desteği konusunda sayın valimizin başkanlığında bir toplantı gerçekleştirmiştik. Belediye Başkanımız Belediye Başkanımız sendikalarımızın katılmış olduğu bir toplantıydı. Uzaktan eğitimde sıkıntı yaşayan öğrencilerimize yönelik bir destek mahiyetinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız bazı taahütler de bulunmuşlardı. Bugün de Belediye Başkanımız 108 adet tablet desteğinde bulundular. Bunun yanı sıra diğer kurumlarımız ve Milli Eğitim Bakanlığımızın geri kalan tabletlerle ilgili planlaması var. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum. Başkan Ercengiz” 40 gün sonra görevime başladım çokta heyecanlıyım yeniden hizmet etmek aşkıyla Burdur’umuza bugünde iyi bir tesadüf oldu. Daha öncesinde söz verdiğimiz bir projenin paydaşı olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespitleri doğrultusunda İl genelinde tüm ihtiyaç sahibi Uzaktan eğitime katılamayan çocuklarımıza tablet verme sözünde bulunmuştuk Valimizle yaptığımız bir toplantımızda, Sayın Valimiz bizimde bu aşta tuzumuz bulunmasını istedi ve bizde memnuniyetle kabul ettik. Bugün 108 adet tabletimizi İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edeceğiz. İnşallah oda tek tek tespit ettikleri ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bizler adına ulaştıracaklar. Tek elden yapılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü mükerrer yapılan işlerde zaman zaman karışıklık ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamama ihtimaline karşı biz tek bir noktadan yani Milli Eğitimi Müdürlüğümüzden bu projeyi yürütme kararı almıştık. Başta Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese ediyoruz. Karınca kararınca bizde eğitime uzaktan katılan ama olanağı yetersiz olan kardeşlerimize evlatlarımıza böyle bir destekte bulunmaktan son derece mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
Uzaktan eğitim dersleri için tablet ihtiyacı bulunan öğrencilere, Burdur Belediyesi tarafından alınan tabletler teslim edildi.

Korona virüs salgını sürecinde başlatılan uzaktan eğitimde birçok öğrencinin tablet veya bilgisayarlarının olmaması nedeniyle, eğitim programlarını izleyemeyen öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildi. Tespit edilen İhtiyaç sahibi öğrencilerin Tabletleri Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edildi.

Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Emre Çay” Uzaktan eğitime yakıdan desteği konusunda sayın valimizin başkanlığında bir toplantı gerçekleştirmiştik. Belediye Başkanımız Belediye Başkanımız sendikalarımızın katılmış olduğu bir toplantıydı. Uzaktan eğitimde sıkıntı yaşayan öğrencilerimize yönelik bir destek mahiyetinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız bazı taahütler de bulunmuşlardı. Bugün de Belediye Başkanımız 108 adet tablet desteğinde bulundular. Bunun yanı sıra diğer kurumlarımız ve Milli Eğitim Bakanlığımızın geri kalan tabletlerle ilgili planlaması var. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum.

Başkan Ercengiz” 40 gün sonra görevime başladım çokta heyecanlıyım yeniden hizmet etmek aşkıyla Burdur’umuza bugünde iyi bir tesadüf oldu. Daha öncesinde söz verdiğimiz bir projenin paydaşı olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespitleri doğrultusunda İl genelinde tüm ihtiyaç sahibi Uzaktan eğitime katılamayan çocuklarımıza tablet verme sözünde bulunmuştuk Valimizle yaptığımız bir toplantımızda, Sayın Valimiz bizimde bu aşta tuzumuz bulunmasını istedi ve bizde memnuniyetle kabul ettik. Bugün 108 adet tabletimizi İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edeceğiz. İnşallah oda tek tek tespit ettikleri ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bizler adına ulaştıracaklar. Tek elden yapılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü mükerrer yapılan işlerde zaman zaman karışıklık ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamama ihtimaline karşı biz tek bir noktadan yani Milli Eğitimi Müdürlüğümüzden bu projeyi yürütme kararı almıştık. Başta Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese ediyoruz. Karınca kararınca bizde eğitime uzaktan katılan ama olanağı yetersiz olan kardeşlerimize evlatlarımıza böyle bir destekte bulunmaktan son derece mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.