ÖĞRENCİLER İSTEDİĞİ LİSE DE EĞİTİM GÖRMEK İÇİN TER DÖKECEKLER

EĞİTİM 20.06.2020 - 11:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4286+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER İSTEDİĞİ LİSE DE EĞİTİM GÖRMEK İÇİN TER DÖKECEKLER

Burdur da LGS sınavlarına girecek öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecekleri okulların önünde “koronovirüs” tedbirleri altında sınava alındılar.
Öğrenciler aileleri ile geldikleri sınav merkezlerinin önünde sıra ile sınava girmek için mesafe kuralı çerçevesinde beklemeye başladılar. Hayal ettikleri liselerde eğitim görebilmek için bugün Sınav’a katılan öğrenciler sınav da kolaylık olması açısından kendi okullarında sınava girdiler.  20 Haziran tarihinde yapılacak sınava öğrenciler bu yıl koronavirüs tedbirleri nedeniyle kolaylık olması açısından kendi okullarında girmektedirler. Güvenliğin yoğun olduğu sınav merkezlerinde görevlilerin yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı   Sayısal ve sözel derslerinden ayrı ayrı sınava Giren öğrenciler için sınav 2 oturum halinde gerçekleştiriliyor. 1. oturum başlama saati 09.30 olup 2. oturum saat 11.30‘da başladı. Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Yaptığı açıklamada; Bu gün aslında çok uzun bir süredir hazırlığını yaptığımız liselere giriş sınav günü malumunuz bu pandemi dönemi, çok hassas olduğumuz bir süreçte tüm tedbirleri en üst düzeyde alarak hemen her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak görüldüğü gibi hazırlıklarımızı yaptık. İl genelinde toplam 83 okulumuzda iki de evde sınav hizmeti olmak üzere toplam 85 sınav merkezimizde 4307 öğrencimiz bu gün geleceklerini şekillendirmek üzere sınava giriyor. Bu öğrencilerimize biz en başta güvenlik kulübesinde oluşturduğumuz karşılama noktasıyla 2 adet maske dezenfekte malzemeleri girişlerde görevli öğretmenlerimize eldiven ve maske şeklinde onların teminini gerçekleştiriyoruz. İşaretlemeler ile dubalarla öğrencilerimiz sosyal mesafeye dikkat edilerek imtihan gireceği sınıflara alınıyor sınıflara alınırken tekrar ikinci kez dezenfekten işlemi olacak ve ikinci oturum başlarken birinci maskeleri alarak ikinci maske takacağız Bu önlemlerle bulaş riskini en aza indirmek için tüm tedbirleri aldık diğer taraftan da LGS için il genelinde hummalı bir çalışma yaptık. İnşallah bunun meyvesini öğrencilerimizin başarıları ile alırız. Ben tüm öğrencilerimize, görevli olan öğretmenlerimize, idari personelimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Burdur da LGS sınavlarına girecek öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecekleri okulların önünde “koronovirüs” tedbirleri altında sınava alındılar.

Öğrenciler aileleri ile geldikleri sınav merkezlerinin önünde sıra ile sınava girmek için mesafe kuralı çerçevesinde beklemeye başladılar. Hayal ettikleri liselerde eğitim görebilmek için bugün Sınav’a katılan öğrenciler sınav da kolaylık olması açısından kendi okullarında sınava girdiler.  20 Haziran tarihinde yapılacak sınava öğrenciler bu yıl koronavirüs tedbirleri nedeniyle kolaylık olması açısından kendi okullarında girmektedirler. Güvenliğin yoğun olduğu sınav merkezlerinde görevlilerin yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı  

Sayısal ve sözel derslerinden ayrı ayrı sınava Giren öğrenciler için sınav 2 oturum halinde gerçekleştiriliyor. 1. oturum başlama saati 09.30 olup 2. oturum saat 11.30‘da başladı.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Yaptığı açıklamada; Bu gün aslında çok uzun bir süredir hazırlığını yaptığımız liselere giriş sınav günü malumunuz bu pandemi dönemi, çok hassas olduğumuz bir süreçte tüm tedbirleri en üst düzeyde alarak hemen her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak görüldüğü gibi hazırlıklarımızı yaptık. İl genelinde toplam 83 okulumuzda iki de evde sınav hizmeti olmak üzere toplam 85 sınav merkezimizde 4307 öğrencimiz bu gün geleceklerini şekillendirmek üzere sınava giriyor. Bu öğrencilerimize biz en başta güvenlik kulübesinde oluşturduğumuz karşılama noktasıyla 2 adet maske dezenfekte malzemeleri girişlerde görevli öğretmenlerimize eldiven ve maske şeklinde onların teminini gerçekleştiriyoruz. İşaretlemeler ile dubalarla öğrencilerimiz sosyal mesafeye dikkat edilerek imtihan gireceği sınıflara alınıyor sınıflara alınırken tekrar ikinci kez dezenfekten işlemi olacak ve ikinci oturum başlarken birinci maskeleri alarak ikinci maske takacağız Bu önlemlerle bulaş riskini en aza indirmek için tüm tedbirleri aldık diğer taraftan da LGS için il genelinde hummalı bir çalışma yaptık. İnşallah bunun meyvesini öğrencilerimizin başarıları ile alırız. Ben tüm öğrencilerimize, görevli olan öğretmenlerimize, idari personelimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.