“OKUL ÖNCESİ OKULLAŞMADA TÜRKİYE İKİNCİSİYİZ”

EĞİTİM 08.07.2020 - 10:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4243+ kez okundu.
 

“OKUL ÖNCESİ OKULLAŞMADA TÜRKİYE İKİNCİSİYİZ”

“Burdur TÜİK verilerine göre, 5 yaş okullaşma oranında ve Okul Öncesi Eğitiminde başarı da ön sıralarda yer almayı başararak Türkiye 2’incisi olmuştur.
Bu yıl titizlikle yapılacak saha çalışmalarıyla önümüzdeki yıl 1’inci olacağımıza inancımız tamdır” açıklamasında bulundular.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından elde edilen verilere göre, Burdur’un 5 yaş okullaşma oranında ve Okul Öncesi Eğitiminde Türkiye 2’incisi olduğu ifade edildi.  Okullaşma kapsamında titizlikle yapılacak saha çalışmaları ile gelecek sene daha da üst düzeylere çıkartılacağı ifade edilmektedir                        BURDUR OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE BAŞARIYI YAKALADI Burdur ili TÜİK verilerine göre 5 yaş okullaşma oranında ve "Okul Öncesi Eğitiminde" Türkiye’de marka iller arasında yer almaktadır. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğünce ilimizde son yıllarda yapılan okul öncesi okullaşma çalışmaları neticesinde Burdur, Okul öncesi Eğitim alanında en iddialı iller arasına girdi. Bu sene de okullaşma çalışması devam etmiş, pandemi nedeniyle aksaklığa uğramış olsa bile yine Burdur ili Türkiye 2’incisi olmuştur.  Son yıllardaki okullaşma oranları incelendiğinde Burdur ilinin Türkiye ortalamasının 15 ila 25 puan üzerinde olduğu görülmüş ve 5 yaş okullaşma oranı yüzde 94,75 olmuştur. Hükümetimizin Burdur’umuzda ki eğitim yatırımları da hızla devam edecektir. Bu yıl titizlikle yapılacak saha çalışmalarıyla önümüzdeki yıl 1’inci olacağımıza inancımız tamdır. ” açıklamasında bulundu.
“Burdur TÜİK verilerine göre, 5 yaş okullaşma oranında ve Okul Öncesi Eğitiminde başarı da ön sıralarda yer almayı başararak Türkiye 2’incisi olmuştur.

Bu yıl titizlikle yapılacak saha çalışmalarıyla önümüzdeki yıl 1’inci olacağımıza inancımız tamdır” açıklamasında bulundular.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından elde edilen verilere göre, Burdur’un 5 yaş okullaşma oranında ve Okul Öncesi Eğitiminde Türkiye 2’incisi olduğu ifade edildi.  Okullaşma kapsamında titizlikle yapılacak saha çalışmaları ile gelecek sene daha da üst düzeylere çıkartılacağı ifade edilmektedir

                       BURDUR OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE BAŞARIYI YAKALADI

Burdur ili TÜİK verilerine göre 5 yaş okullaşma oranında ve "Okul Öncesi Eğitiminde" Türkiye’de marka iller arasında yer almaktadır. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğünce ilimizde son yıllarda yapılan okul öncesi okullaşma çalışmaları neticesinde Burdur, Okul öncesi Eğitim alanında en iddialı iller arasına girdi. Bu sene de okullaşma çalışması devam etmiş, pandemi nedeniyle aksaklığa uğramış olsa bile yine Burdur ili Türkiye 2’incisi olmuştur.  Son yıllardaki okullaşma oranları incelendiğinde Burdur ilinin Türkiye ortalamasının 15 ila 25 puan üzerinde olduğu görülmüş ve 5 yaş okullaşma oranı yüzde 94,75 olmuştur. Hükümetimizin Burdur’umuzda ki eğitim yatırımları da hızla devam edecektir. Bu yıl titizlikle yapılacak saha çalışmalarıyla önümüzdeki yıl 1’inci olacağımıza inancımız tamdır. ” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.