OKUL SÜT’Ü PROJESİ BAŞLADI.

EĞİTİM 15.02.2016 - 17:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3999+ kez okundu.
 

OKUL SÜT’Ü PROJESİ BAŞLADI.

Burdur genelinde Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine süt dağıtımı, gerçekleşen program ile başladı.
Askeriye Köyünde bulunan Şehit Hazım Bey İlkokulunda gerçekleşen Süt Dağıtım Programı Burdur Valisi Hasan Kürklü tarafından başlatıldı.Program Vali ve beraberindeki Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.   Vali Hasan Kürklü öğrencilere dağıtılan süt sonrası yaptığı açıklamada sütün çocukların gelişiminde önemli bir yeri olduğunun önemine değinerek, bu noktada yeni neslin sağlıklı yetişmesi doğrultusunda gayret gösterdiklerini kaydetti. Burdur genelinde Okul Öncesi ve ilkokul Öğrencilerinin yaklaşık yüz 99'nun Okul Sütü kullandığını bildiren Vali, Hasan Kürklü çok az öğrencinin alerjisi olduğu için süt içemediğini söyleyerek, sayının az olması sevindirici olduğunu dile getirdi. Sayın Valimiz Süt dağıtımının yaygınlaşarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.   Haftanın üç günü 15 bin 982 öğrenciye süt dağıtmaya başlandığı programda öğrenciler ile beraber süt içen Sayın Valimiz Öğrencilerden söz aldı. Gelişme çağında olan öğrencilerden vali Kürklü her gün süt içmelerini ve ayrıca sabah kahvaltı yapmalarını istedi.   Öğrencilerin okuma düzeyleri ile ilgilenerek tüm öğrencilerin gayet iyi okuduklarını gördükten sonra emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti. okuldan ayrılmadan önce öğrencilerden bol bol kitap okumalarını ve derslerini aksatmamalarını istedi.  
Burdur genelinde Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine süt dağıtımı, gerçekleşen program ile başladı.

Askeriye Köyünde bulunan Şehit Hazım Bey İlkokulunda gerçekleşen Süt Dağıtım Programı Burdur Valisi Hasan Kürklü tarafından başlatıldı.Program Vali ve beraberindeki Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

 

Vali Hasan Kürklü öğrencilere dağıtılan süt sonrası yaptığı açıklamada sütün çocukların gelişiminde önemli bir yeri olduğunun önemine değinerek, bu noktada yeni neslin sağlıklı yetişmesi doğrultusunda gayret gösterdiklerini kaydetti. Burdur genelinde Okul Öncesi ve ilkokul Öğrencilerinin yaklaşık yüz 99'nun Okul Sütü kullandığını bildiren Vali, Hasan Kürklü çok az öğrencinin alerjisi olduğu için süt içemediğini söyleyerek, sayının az olması sevindirici olduğunu dile getirdi. Sayın Valimiz Süt dağıtımının yaygınlaşarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

 

Haftanın üç günü 15 bin 982 öğrenciye süt dağıtmaya başlandığı programda öğrenciler ile beraber süt içen Sayın Valimiz Öğrencilerden söz aldı. Gelişme çağında olan öğrencilerden vali Kürklü her gün süt içmelerini ve ayrıca sabah kahvaltı yapmalarını istedi.

 

Öğrencilerin okuma düzeyleri ile ilgilenerek tüm öğrencilerin gayet iyi okuduklarını gördükten sonra emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti. okuldan ayrılmadan önce öğrencilerden bol bol kitap okumalarını ve derslerini aksatmamalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.