ON NUMARA YAĞ İSTASYONUNA ON NUMARA BASKIN

ASAYİŞ 21.08.2017 - 22:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4474+ kez okundu.
 

ON NUMARA YAĞ İSTASYONUNA ON NUMARA BASKIN

Güvenlik güçleri tarafından, Merkez İlçesi Gökçebağ Köyü’nde R.Ş. isimli şahsın işlettiği Fırat Madeni Yağ yapılan baskında kaçak yağlar ele geçirildi
 İlimiz Merkez İlçesi Gökçebağ Köyü’nde R.Ş. isimli şahsın işlettiği Fırat Madeni Yağ isimli işletmede son günlerde şehirler arası yolcu otobüsü ve otomobillerin de içinde bulunduğu araçlarda yangın başta olmak üzere çeşitli arızalara yol açan kaçak akaryakıt satıldığı duyumu alınmıştır. İhbarın alınmasının ardından adli makamlardan alınan arama kararına istinaden R. Ş. isimli şahsa ait ev ve eklentileri ile Fırat Madeni Yağ isimli işletme ve eklentilerinde yapılan aramada ; (67) adet 18 litre’lik bidonlar içerisinde toplam (1206) litre satışa hazır vaziyette motorin, (7) adet huni ve (4) adet 1,5 m. Uzunluğunda hortum ele geçirilmiştir. C. Savcısının talimatı ile ele geçirilen motorin ve diğer suç unsurları Burdur İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiş, Şüpheli R.Ş. isimli şahıs adliyeye sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde, aralıksız olarak huzur ortamının sağlanması amacıyla Emniyet ve Asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedirler.  
Güvenlik güçleri tarafından, Merkez İlçesi Gökçebağ Köyü’nde R.Ş. isimli şahsın işlettiği Fırat Madeni Yağ yapılan baskında kaçak yağlar ele geçirildi

 İlimiz Merkez İlçesi Gökçebağ Köyü’nde R.Ş. isimli şahsın işlettiği Fırat Madeni Yağ isimli işletmede son günlerde şehirler arası yolcu otobüsü ve otomobillerin de içinde bulunduğu araçlarda yangın başta olmak üzere çeşitli arızalara yol açan kaçak akaryakıt satıldığı duyumu alınmıştır.

İhbarın alınmasının ardından adli makamlardan alınan arama kararına istinaden R. Ş. isimli şahsa ait ev ve eklentileri ile Fırat Madeni Yağ isimli işletme ve eklentilerinde yapılan aramada ; (67) adet 18 litre’lik bidonlar içerisinde toplam (1206) litre satışa hazır vaziyette motorin, (7) adet huni ve (4) adet 1,5 m. Uzunluğunda hortum ele geçirilmiştir. C. Savcısının talimatı ile ele geçirilen motorin ve diğer suç unsurları Burdur İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiş, Şüpheli R.Ş. isimli şahıs adliyeye sevk edilmiştir.

Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde, aralıksız olarak huzur ortamının sağlanması amacıyla Emniyet ve Asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.