ORTA SON VE LİSE SON SINIFLARA EĞİTİM DESTEĞİ

EĞİTİM 07.05.2020 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2786+ kez okundu.
 

ORTA SON VE LİSE SON SINIFLARA EĞİTİM DESTEĞİ

Orta ve lise son sınıflarda sınava girecek öğrencilere uzaktan eğitim kartları Burdur Belediyesi’nden
Koronavirüsü Covid-19 tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için alınan tedbirlerin yanı sıra, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Orta ve lise son sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlanabilmesi amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Koronavirüsünün ülkemizde de görülmesiyle, tüm ülke genelinde alınan önlemler kapsamında eğitim ve öğretime uzaktan devam edilmesi nedeniyle, Burdur Belediyesi Orta ve lise son sınıflarda sınava girecek öğrencilere uzaktan eğitim kartları desteği sağlıyor.  Konuya ilişkin açıklama yapan  Başkan Ercengiz, Sevgili gençlerimiz, sınava çok az bir zaman kaldı ve sizlere de destek olmak istiyoruz. Orta son ve lise son öğrenci velilerimiz, öğrencilerimizin nüfus cüzdanı ile birlikte Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak, uzaktan eğitim kartlarına ücretsiz sahip olabilirler. Sizlerin başvurularını bekliyor, eğitiminiz için elimizden gelen tüm gayreti göstermek istiyoruz. Sınavlarınızda başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.  
Orta ve lise son sınıflarda sınava girecek öğrencilere uzaktan eğitim kartları Burdur Belediyesi’nden

Koronavirüsü Covid-19 tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için alınan tedbirlerin yanı sıra, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Orta ve lise son sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlanabilmesi amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Koronavirüsünün ülkemizde de görülmesiyle, tüm ülke genelinde alınan önlemler kapsamında eğitim ve öğretime uzaktan devam edilmesi nedeniyle, Burdur Belediyesi Orta ve lise son sınıflarda sınava girecek öğrencilere uzaktan eğitim kartları desteği sağlıyor. 

Konuya ilişkin açıklama yapan  Başkan Ercengiz, Sevgili gençlerimiz, sınava çok az bir zaman kaldı ve sizlere de destek olmak istiyoruz. Orta son ve lise son öğrenci velilerimiz, öğrencilerimizin nüfus cüzdanı ile birlikte Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak, uzaktan eğitim kartlarına ücretsiz sahip olabilirler. Sizlerin başvurularını bekliyor, eğitiminiz için elimizden gelen tüm gayreti göstermek istiyoruz. Sınavlarınızda başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.