OSMAN ÖZEREN, ANNE VE BABASI ADINA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPTIRACAK

SAĞLIK 18.04.2017 - 16:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4546+ kez okundu.
 

OSMAN ÖZEREN, ANNE VE BABASI ADINA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPTIRACAK

Osman Özeren tarafından “Abdi – Şefika Özeren Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” binasının yapımıyla ilgili protokol imzalandı
Bahçelievler Mahallesinde mülkiyeti Sağlık Bakanlığına ait taşınmaz üzerine yapılacak olan “Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” binası anahtar teslim olarak hayırsever aile tarafından yapılarak, Sağlık Bakanlığına devredilecek.   Bugün Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Şerif Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Metin Demir, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Osman Özeren, Ali Özeren, Hüseyin Özeren, Memduh Gökşin, Tuncay Akdemir, Ahmet Furkan Akdemir ve Abdullah Özyalvaç katıldı.   Protokol imza törenine geçmeden kısa bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, Hayırsever Aileye teşekkür etti. “İnşallah buradan sağlık hizmeti alan insanlar, adını taşıyan Abdi ve Şefika Özeren'i daima hayır duayla anacaklar ve hayırsever ailenin sadakayı cariye hesapları kapanmayarak devamlı dua edilecek.   Para kazanmak kolay harcanmak zordur derim ben her zaman. Parayı harcadığınız yere bağlı çünkü. Bir iyi yere harcayabilirsiniz, iyiliğe harcayabilirsiniz bir de kötülüğe harcayabilirsiniz. İyiliğe harcamak herkesin yapabileceği bir iş değil, artı sizin bıraktığınız mirası yanlış anlaşılmasın, çoğu zaman gelen nesiller har vurup harman savuruyor. Bunun tam tersine kalan mal varlığının hayır işlerinde kullanıp, hem kendilerine hem geçmişlerine sevap işletecek şekilde bunu kullanması ayrı bir meziyet. Hepinize teşekkür ediyorum.   Allah hayrınızı kabul etsin, ananızı, babanızı Bu vesile ile bu nesil bu millet unutmamış olacak. her görüldüğünde dua edilecek. Kapanmayacak olan defterlerden bir tanesi budur. Bir hayırlı evlat, iki ilim varsa ilimde herkese nasip olmaz. Allah zenginliği istediğime veririm, ilmi talep edene veririm buyurmuş. Zenginlik istediğine verildiği için verilen kişilerinde bunu hayırlı yere aktarması güzel bir şey. Onun için bu sadakayı cariyeyi defterine kapanmayacak bir hesap daha açtınız. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.   Yapılacak olan bina hakkında bilgi veren Vali Yılmaz, “Bahçelievler Mahallesinde bulunan hazineye ait olan arsa üzerinde 3 katlı Aile Sağlık Merkezi, alt katında acil sağlık hizmetleri yani ambulans hizmetleri dediğimiz. Kısa sürede ambulansların ulaşmasını temin edecek olan bir birimimiz orada oluşturulacak. İnşallah kısa zaman içerisinde bitireceğiz. Hizmete de sunarız. Burada da insanlar şifa buldukça hayırseverlere dua ederler. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.   Aile adına konuşan Osman Özeren’de, “Amcamla beraber Özeren Camisini yaptık. Kur’an Kursumuzu yaptık, Abdi Özeren İmam Hatip Orta Okulunu yaptık. Allah’ın izniyle babam Sağlık Ocağı'da istiyordu. Allah nasip etmedi bir buçuk yıl önce kendisini kaybettik. Allah şu anda onun adına bize nasip etti. Biz de onun vasiyetini yerine getirmiş oluyoruz” hayırlı olmasını diliyorum dedi.    Konuşmaların ardından Vali Şerif Yılmaz ve Osman Özeren tarafından “Abdi – Şefika Özeren Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” binasının yapımıyla ilgili protokol imzalandı.  
Osman Özeren tarafından “Abdi – Şefika Özeren Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” binasının yapımıyla ilgili protokol imzalandı

Bahçelievler Mahallesinde mülkiyeti Sağlık Bakanlığına ait taşınmaz üzerine yapılacak olan “Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” binası anahtar teslim olarak hayırsever aile tarafından yapılarak, Sağlık Bakanlığına devredilecek.

 

Bugün Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Şerif Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Metin Demir, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Osman Özeren, Ali Özeren, Hüseyin Özeren, Memduh Gökşin, Tuncay Akdemir, Ahmet Furkan Akdemir ve Abdullah Özyalvaç katıldı.

 

Protokol imza törenine geçmeden kısa bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, Hayırsever Aileye teşekkür etti.

“İnşallah buradan sağlık hizmeti alan insanlar, adını taşıyan Abdi ve Şefika Özeren'i daima hayır duayla anacaklar ve hayırsever ailenin sadakayı cariye hesapları kapanmayarak devamlı dua edilecek.

 

Para kazanmak kolay harcanmak zordur derim ben her zaman. Parayı harcadığınız yere bağlı çünkü. Bir iyi yere harcayabilirsiniz, iyiliğe harcayabilirsiniz bir de kötülüğe harcayabilirsiniz. İyiliğe harcamak herkesin yapabileceği bir iş değil, artı sizin bıraktığınız mirası yanlış anlaşılmasın, çoğu zaman gelen nesiller har vurup harman savuruyor. Bunun tam tersine kalan mal varlığının hayır işlerinde kullanıp, hem kendilerine hem geçmişlerine sevap işletecek şekilde bunu kullanması ayrı bir meziyet. Hepinize teşekkür ediyorum.

 

Allah hayrınızı kabul etsin, ananızı, babanızı Bu vesile ile bu nesil bu millet unutmamış olacak. her görüldüğünde dua edilecek. Kapanmayacak olan defterlerden bir tanesi budur. Bir hayırlı evlat, iki ilim varsa ilimde herkese nasip olmaz. Allah zenginliği istediğime veririm, ilmi talep edene veririm buyurmuş. Zenginlik istediğine verildiği için verilen kişilerinde bunu hayırlı yere aktarması güzel bir şey. Onun için bu sadakayı cariyeyi defterine kapanmayacak bir hesap daha açtınız. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.

 

Yapılacak olan bina hakkında bilgi veren Vali Yılmaz, “Bahçelievler Mahallesinde bulunan hazineye ait olan arsa üzerinde 3 katlı Aile Sağlık Merkezi, alt katında acil sağlık hizmetleri yani ambulans hizmetleri dediğimiz. Kısa sürede ambulansların ulaşmasını temin edecek olan bir birimimiz orada oluşturulacak. İnşallah kısa zaman içerisinde bitireceğiz. Hizmete de sunarız. Burada da insanlar şifa buldukça hayırseverlere dua ederler. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.

 

Aile adına konuşan Osman Özeren’de, “Amcamla beraber Özeren Camisini yaptık. Kur’an Kursumuzu yaptık, Abdi Özeren İmam Hatip Orta Okulunu yaptık. Allah’ın izniyle babam Sağlık Ocağı'da istiyordu. Allah nasip etmedi bir buçuk yıl önce kendisini kaybettik. Allah şu anda onun adına bize nasip etti. Biz de onun vasiyetini yerine getirmiş oluyoruz” hayırlı olmasını diliyorum dedi. 

 

Konuşmaların ardından Vali Şerif Yılmaz ve Osman Özeren tarafından “Abdi – Şefika Özeren Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” binasının yapımıyla ilgili protokol imzalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.