OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR

SANAT 23.05.2019 - 11:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3696+ kez okundu.
 

OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR

Hülya Yorgun tarafından organize edilen ve gelenekselleşen iftar yemeği geliri bu yıl otizmli çocuklar için yapılacak projelere gitti.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, geliri her yıl başka bir kuruma bağışlanmak koşuluyla Hülya Yorgun tarafından organize edilen ve gelenekselleşen iftar yemeği geliri bu yıl otizmli çocuklara gitti. Beykoz, Dream House Villas’da gerçekleştirilen iftar yemeğine sosyete ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı. Masa düzeninden menüye kadar itina ile hazırlanılan gecede sahne alan müzisyenler Türk Sanat müziğinin seçkin eserlerini seslendirirken gecenin kahramanı Hülya Yorgun tüm davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Otizme farkındalık yaratmak için kusursuz düzenlenen gecede Hülya Yorgun, doğum gününü de kutladı. Geceye katılarak sosyal sorumluluk projesine destek veren dostlarıyla, yeni yaşına başarılı bir organizasyona imza atmanın sevinciyle giren Hülya Yorgun, iki mutluluğu bir arada yaşadı.  
Hülya Yorgun tarafından organize edilen ve gelenekselleşen iftar yemeği geliri bu yıl otizmli çocuklar için yapılacak projelere gitti.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, geliri her yıl başka bir kuruma bağışlanmak koşuluyla Hülya Yorgun tarafından organize edilen ve gelenekselleşen iftar yemeği geliri bu yıl otizmli çocuklara gitti.

Beykoz, Dream House Villas’da gerçekleştirilen iftar yemeğine sosyete ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı. Masa düzeninden menüye kadar itina ile hazırlanılan gecede sahne alan müzisyenler Türk Sanat müziğinin seçkin eserlerini seslendirirken gecenin kahramanı Hülya Yorgun tüm davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Otizme farkındalık yaratmak için kusursuz düzenlenen gecede Hülya Yorgun, doğum gününü de kutladı. Geceye katılarak sosyal sorumluluk projesine destek veren dostlarıyla, yeni yaşına başarılı bir organizasyona imza atmanın sevinciyle giren Hülya Yorgun, iki mutluluğu bir arada yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.