OZAN ARAPOĞLU “TİK TAK” İSİMLİ SİNGLE ÇALIŞMASI YAYINDA

SANAT 20.10.2019 - 15:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2587+ kez okundu.
 

OZAN ARAPOĞLU “TİK TAK” İSİMLİ SİNGLE ÇALIŞMASI YAYINDA

Uzun zamandır hit şarkılara imza atan ünlü aranjör Ozan Arapoğlu ilk single çalışması “Tik Tak“‘ı yayınladı.
Son yıllarda teknolojik yenilikler nedeniyle zor bir dönem geçiren müzik dünyası genç sanatçıların durgun olan müzik dünyasına kazandırdığı hit şarkılara imza atan ünlü aranjör Ozan Arapoğlu ilk single çalışması “Tik Tak“‘ı yayınladı. Sözleri Murat Yılmaz’a, müzik ve aranjesi Ozan Arapoğlu‘na ait olan “Tik Tak” Musicom etiketi ile piyasaya sürüldü ve kısa zamanda müzikseverlerin beğenisini kazandı. Ozan Arapoğlu yaptığı açıklamada “Çok yakın zamanda çıkarmaya hazırlandığım projelerimden dolayı büyük bir heyecan içindeyim. 10 sanatçı ile hazırladığı feat albümü yeni yılın ilk aylarında müzik severlerle buluşucak. Proje albümünden önce sürpriz çalışması olan Menfur’u da Kasım ayında çıkarıcağız. Bu benim için bir başlangıç çok daha güzel projeler ile müzikseverlerle birlikte olacağım” dedi.  
Uzun zamandır hit şarkılara imza atan ünlü aranjör Ozan Arapoğlu ilk single çalışması “Tik Tak“‘ı yayınladı.

Son yıllarda teknolojik yenilikler nedeniyle zor bir dönem geçiren müzik dünyası genç sanatçıların durgun olan müzik dünyasına kazandırdığı hit şarkılara imza atan ünlü aranjör Ozan Arapoğlu ilk single çalışması “Tik Tak“‘ı yayınladı. Sözleri Murat Yılmaz’a, müzik ve aranjesi Ozan Arapoğlu‘na ait olan “Tik Tak” Musicom etiketi ile piyasaya sürüldü ve kısa zamanda müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Ozan Arapoğlu yaptığı açıklamada “Çok yakın zamanda çıkarmaya hazırlandığım projelerimden dolayı büyük bir heyecan içindeyim. 10 sanatçı ile hazırladığı feat albümü yeni yılın ilk aylarında müzik severlerle buluşucak. Proje albümünden önce sürpriz çalışması olan Menfur’u da Kasım ayında çıkarıcağız. Bu benim için bir başlangıç çok daha güzel projeler ile müzikseverlerle birlikte olacağım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.