ÖZÇELİK 300 YATAKLI YENİ HASTANE MÜJDESİ VERDİ

SİYASET 09.03.2016 - 05:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4093+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK 300 YATAKLI YENİ HASTANE MÜJDESİ VERDİ

Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur için yeni Devlet Hastanesi müjdesi verdi.
Burdur'a 3 Yıl boyunca yapılan çalışmalar ile yeni Hastane için mutlu Sona doğru yaklaşıldığını belirten Milletvekili Özçelik "İki defa mevcut Hastane sahamızda zemin etütleri yaptırmamıza karşılık Sağlık Bakanlığı yatırım programına giremeyen hastanemiz, en son Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan komisyon, 2007 Deprem Yönetmeliğine uymayan Hastanemizin eski binaları yıkım kararı alındı. Bu yıkım kararı sonrası Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğünce; Kalkınma Bakanlığı'na teklif ettiği 300 yataklı Hastaneler arasında ilk sıralarda yer aldı."dedi.    Milletvekili Özçelik "Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile defalarca görüşüp hastanemizi talep ettim. Teklif Kalkınma Bakanlığına geçince Bakanımız Cevdet Yılmaz'la birçok kere görüşerek 2016 yatırım programına alınmasını talep etmiştim. Bugün Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun'un da destekleriyle Burdur'umuza yapılacak 300 yataklı Devlet Hastanemiz 2016 YATIRIM PROGRAMINA ALINMIŞTIR. " diye belirtti. Özçelik "Hastane içerisinde birçok eksiklikleri de gidereceğimiz hastanemizin projesi 5 ayda tamamlanarak, Burdur Belediyesi İle yapılan görüşmeler sonrası takas yoluyla Tefenni yolu üzerinde Belediyenin yeni açılan İstasyonun arkasında 47 dönüm arsaya  inşaatına başlanacaktır. Bu süreç içerisinde emekleri olan Kamu Hastane Kurumu Genel Sekreterimiz Reha Sermed Aygören ve Başkan'larına,Yatırım Hizmetleri Genel Müdürümüz Fuat Kantarcı ve Yardımcılarına,Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Arkadaşım Yusuf Coşkun'a ,Sağlık Bakanlığı Müsteşarımız Eyüp Gümüş'e ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'na emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burdur'umuza Hayırlı olsun." Dedi.  
Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur için yeni Devlet Hastanesi müjdesi verdi.

Burdur'a 3 Yıl boyunca yapılan çalışmalar ile yeni Hastane için mutlu Sona doğru yaklaşıldığını belirten Milletvekili Özçelik "İki defa mevcut Hastane sahamızda zemin etütleri yaptırmamıza karşılık Sağlık Bakanlığı yatırım programına giremeyen hastanemiz, en son Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan komisyon, 2007 Deprem Yönetmeliğine uymayan Hastanemizin eski binaları yıkım kararı alındı. Bu yıkım kararı sonrası Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğünce; Kalkınma Bakanlığı'na teklif ettiği 300 yataklı Hastaneler arasında ilk sıralarda yer aldı."dedi. 

 

Milletvekili Özçelik "Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile defalarca görüşüp hastanemizi talep ettim. Teklif Kalkınma Bakanlığına geçince Bakanımız Cevdet Yılmaz'la birçok kere görüşerek 2016 yatırım programına alınmasını talep etmiştim. Bugün Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun'un da destekleriyle Burdur'umuza yapılacak 300 yataklı Devlet Hastanemiz 2016 YATIRIM PROGRAMINA ALINMIŞTIR. " diye belirtti. Özçelik "Hastane içerisinde birçok eksiklikleri de gidereceğimiz hastanemizin projesi 5 ayda tamamlanarak, Burdur Belediyesi İle yapılan görüşmeler sonrası takas yoluyla Tefenni yolu üzerinde Belediyenin yeni açılan İstasyonun arkasında 47 dönüm arsaya  inşaatına başlanacaktır. Bu süreç içerisinde emekleri olan Kamu Hastane Kurumu Genel Sekreterimiz Reha Sermed Aygören ve Başkan'larına,Yatırım Hizmetleri Genel Müdürümüz Fuat Kantarcı ve Yardımcılarına,Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Arkadaşım Yusuf Coşkun'a ,Sağlık Bakanlığı Müsteşarımız Eyüp Gümüş'e ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'na emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burdur'umuza Hayırlı olsun." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.