ÖZÇELİK BUCAK KARAPINAR DA İNCELEMELER YAPTI

SİYASET 19.10.2016 - 10:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2814+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK BUCAK KARAPINAR DA İNCELEMELER YAPTI

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Bucak ilçesine bağlı Karapınar köyünde yapılan çalışmaları inceledi.
     Bucak Karapınar köyünde Burdur İl Özel İdaresi tarafından yapılan 2200 metrelik yol çalışmalarını inceleyen Özçelik, beraberinde Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, Karapınar köyü Muhtarı Ali Özbek, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Yaman ve köy azalarından oluşan heyetle ziyaret gerçekleştirdi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Özçelik, "İl Özel İdaremiz tarafından yapılan yol çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Karapınar köyünde yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Köy yollarımızın ulaşım için elverişli hale getirmek için ödenekler miktarında yol yapım çalışmaları devam edecek. Yine incelemelerimiz esnasında Köy muhtarımız Ali Özbek'in Köy Camii'nde yaptığı düzenlemeleri de yakından görme fırsatımız oldu. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, yapılan bu çalışmaların Karapınar Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Bucak ilçesine bağlı Karapınar köyünde yapılan çalışmaları inceledi.

     Bucak Karapınar köyünde Burdur İl Özel İdaresi tarafından yapılan 2200 metrelik yol çalışmalarını inceleyen Özçelik, beraberinde Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, Karapınar köyü Muhtarı Ali Özbek, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Yaman ve köy azalarından oluşan heyetle ziyaret gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Özçelik, "İl Özel İdaremiz tarafından yapılan yol çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Karapınar köyünde yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Köy yollarımızın ulaşım için elverişli hale getirmek için ödenekler miktarında yol yapım çalışmaları devam edecek. Yine incelemelerimiz esnasında Köy muhtarımız Ali Özbek'in Köy Camii'nde yaptığı düzenlemeleri de yakından görme fırsatımız oldu. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, yapılan bu çalışmaların Karapınar Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.