ÖZÇELİK, GAZİ ERKAN BAKIR’I GATA DA YALNIZ BIRAKMIYOR.

YAŞAM 26.01.2016 - 14:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3958+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK, GAZİ ERKAN BAKIR’I GATA DA YALNIZ BIRAKMIYOR.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Güneydoğu da PKK’ya karşı mücadele de yaralanan Gazi Erkan Bakır'ı Gata'da yanlız bırakmıyor
Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, 1 Kasım seçimlerinin ardından Ankara da daha önce olduğu gibi adeta karargah kurdu. Meclis çalışmalarından artta kalan zamanlarında; daha önceki dönemlerinde olduğu gibi hemşerilerinin sorunlarının çözümü için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Burdurlunun olduğu her yerde olmaya özen gösteren, Burdurlunun dertleriyle dertlenen Milletvekili Bayram Özçelik, son olarak da Doğu da  Diyarbakır'ın Sur İlçesinde teröristler tarafından yaralanan Bucak Avdancıklı Gazi Jandarma Uzman Çavuş Erkan Bakır'ı Gata'da bir an olsun yanlız bırakmıyor. Gazi Erkan Bakır'ı Gata'daki ziyaretinde konuşan Milletvekili Bayram Özçelik, "Bucak Avdancık Köyünden Jandarma Uzman Çavuş Erkan Bakır'ı asker arkadaşları Zonguldak'tan Özgür Öztürk, Amasya'dan Fazlı Hakan Baykan, Kayseri'den Mehmet Yazıcı, yakınları ve birliğinden silah arkadaşı Halil İbrahim Özdemir ile birlikte ziyaret ettik. Yaralı gazimizin ve silah arkadaşların anlattıkları askerlerimizin çok zor şartlarda Doğu'da teröristlerle mücadele verdiğini gözler önüne seriyor. Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdurlu vatandaşların yanı sıra Ankara’daki Gata Askeri Tıp Merkezine gelen Gazi yakınlarının her türlü sorununa çözüm bulmak için gayret etmektedir. Özçelik, bu vesileyle Doğu ve Güneydoğu da vatan savunmasında hainler tarafından toprağa düşen bütün şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Güvenlik güçlerimize de görevlerinde üstün başarılar diliyorum."dedi.  
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Güneydoğu da PKK’ya karşı mücadele de yaralanan Gazi Erkan Bakır'ı Gata'da yanlız bırakmıyor

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, 1 Kasım seçimlerinin ardından Ankara da daha önce olduğu gibi adeta karargah kurdu. Meclis çalışmalarından artta kalan zamanlarında; daha önceki dönemlerinde olduğu gibi hemşerilerinin sorunlarının çözümü için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Burdurlunun olduğu her yerde olmaya özen gösteren, Burdurlunun dertleriyle dertlenen Milletvekili Bayram Özçelik, son olarak da Doğu da  Diyarbakır'ın Sur İlçesinde teröristler tarafından yaralanan Bucak Avdancıklı Gazi Jandarma Uzman Çavuş Erkan Bakır'ı Gata'da bir an olsun yanlız bırakmıyor.

Gazi Erkan Bakır'ı Gata'daki ziyaretinde konuşan Milletvekili Bayram Özçelik, "Bucak Avdancık Köyünden Jandarma Uzman Çavuş Erkan Bakır'ı asker arkadaşları Zonguldak'tan Özgür Öztürk, Amasya'dan Fazlı Hakan Baykan, Kayseri'den Mehmet Yazıcı, yakınları ve birliğinden silah arkadaşı Halil İbrahim Özdemir ile birlikte ziyaret ettik. Yaralı gazimizin ve silah arkadaşların anlattıkları askerlerimizin çok zor şartlarda Doğu'da teröristlerle mücadele verdiğini gözler önüne seriyor.

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdurlu vatandaşların yanı sıra Ankara’daki Gata Askeri Tıp Merkezine gelen Gazi yakınlarının her türlü sorununa çözüm bulmak için gayret etmektedir. Özçelik, bu vesileyle Doğu ve Güneydoğu da vatan savunmasında hainler tarafından toprağa düşen bütün şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Güvenlik güçlerimize de görevlerinde üstün başarılar diliyorum."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.