ÖZÇELİK MADEN KAZASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

YAŞAM 25.02.2016 - 14:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4415+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK MADEN KAZASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamalarda bulundu. Özçelik Maden’deki kazanın detayları konusunda yazılı açıklamalarda bulundu.
Özçelik yaptığı yazılı açıklamada, “Burdur'un Tefenni ilçesindeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu 1 işçi ile 1 mühendisin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaraladığı maden kazası ile ilgili olarak Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamalarda bulundu. Özçelik, “Tefenni yaylası Camızdamı mevkiisinde bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu mühendis Burhanettin Korkmaz (34) ile işçi Kudret Gökçe'nin (31) yaşamını yitirdiğini söyledi.” Milletvekili Özçelik, “İşçi kardeşimiz Kudret Gökçe’ye Ailesi ulaşamayınca madeni arıyor. Mühendis Korkmaz, Gökçe’nin arabasını ocağın yanında görüyor ve bakmaya gidiyor. Mühendis de girdiği madenden çıkamıyor. Mühendisten de haber alınamayınca ocağa işçi Ahmet Akboğa giriyor. Akboğa’da gazdan etkileniyor ve yaralanıyor. ”dedi. Acımız Çok Büyük Madende herhangi bir göçük durumunun olmadığını ifade eden Özçelik, “Madendeki  3 kardeşimizi kurtarmak için aşağıya inen 10 işçimizde hafif düzeyde gazdan etkilenmişlerdir. Bu işçilerimiz kaldırıldıkları hastanede ayaktan tedavi edilip taburcu edilmişlerdir. Yaralanan işçimiz Ahmet Akboğa’nın ise Burdur Devlet Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. Maden alanında yetkililerimizin tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor. Acımız Çok büyük. Maden kazası sonucu vefat eden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yaralı hemşerimize ise acil şifalar diliyorum.”dedi.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamalarda bulundu. Özçelik Maden’deki kazanın detayları konusunda yazılı açıklamalarda bulundu.

Özçelik yaptığı yazılı açıklamada, “Burdur'un Tefenni ilçesindeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu 1 işçi ile 1 mühendisin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaraladığı maden kazası ile ilgili olarak Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamalarda bulundu. Özçelik, “Tefenni yaylası Camızdamı mevkiisinde bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu mühendis Burhanettin Korkmaz (34) ile işçi Kudret Gökçe'nin (31) yaşamını yitirdiğini söyledi.”

Milletvekili Özçelik, “İşçi kardeşimiz Kudret Gökçe’ye Ailesi ulaşamayınca madeni arıyor. Mühendis Korkmaz, Gökçe’nin arabasını ocağın yanında görüyor ve bakmaya gidiyor. Mühendis de girdiği madenden çıkamıyor. Mühendisten de haber alınamayınca ocağa işçi Ahmet Akboğa giriyor. Akboğa’da gazdan etkileniyor ve yaralanıyor. ”dedi.

Acımız Çok Büyük

Madende herhangi bir göçük durumunun olmadığını ifade eden Özçelik, “Madendeki  3 kardeşimizi kurtarmak için aşağıya inen 10 işçimizde hafif düzeyde gazdan etkilenmişlerdir. Bu işçilerimiz kaldırıldıkları hastanede ayaktan tedavi edilip taburcu edilmişlerdir. Yaralanan işçimiz Ahmet Akboğa’nın ise Burdur Devlet Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. Maden alanında yetkililerimizin tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor. Acımız Çok büyük. Maden kazası sonucu vefat eden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yaralı hemşerimize ise acil şifalar diliyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.