ÖZÇELİK, YAPIMI DEVAM EDEN HÜKÜMET KONAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

GÜNDEM 29.09.2016 - 17:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4782+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK, YAPIMI DEVAM EDEN HÜKÜMET KONAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Çavdır ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Özçelik yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu.
Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Çavdır ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Özçelik, ziyaretleri kapsamında Çavdır Belediye Başkanlığı'nı ve Çavdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederken, yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu. Çağı yakalama adına bu tesis ile Çavdır İlçesi kaymakamlığa bağlı resmi kurumları içine alacak büyüklükte yapıldı. İTFAİYE PERSONELİNİ UNUTMADI İtfaiyeciler haftası dolayısıyla Çavdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Özçelik, görev yapan itfaiye personelinin özel haftasını kutlayarak onlarla birlikte sohbet etti. 2017 YILINDA AÇILACAK Daha sonra inşaat çalışmaları devam eden Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulunan Özçelik, 2014 yılında kendisinin bizzat girişimleri sonucunda 2015 yılı yatırım programına alınan ve 3 milyon 850 bin ihale bedeli ile yapımına başlanan Hükümet Konağı'nın 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını bildirdi. GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKA DAĞITTI Kosgeb Girişimcilik Kursu sertifika dağıtım törenine katılan Milletvekili Özçelik, “Çavdır İlçesinde yaşayan hemşerilerimizin yararlanması için Çavdır Belediyesi, Çavdır Meslek Yüksek Okulu ve KOSGEB İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Kursu Sertifikaları dağıtımını gerçekleştirdik. Bu sertifikayı alan hemşerilerimiz 50.000 TL Hibe, 100.000 TL geri ödemeli faizsiz kredi desteğinden yararlanabilecekler. Bu yıl ilimizde Müdürlüğümüzün eğitimini vermiş olduğu 75 girişimci bu hibelerden yararlandı.  KOSGEB İl Müdürlüğümüzden kurulduğu günden bu güne kadar toplamda 300'ü aşkın girişimci bu desteklerden yararlanmıştır. Hükümetimiz olarak yapılan projelerle tüm girişimcileri destekleye çalışıyoruz.” diye konuştu. 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ PARKI'NI İNCELEDİ  Çavdır Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı olarak ismini değiştirdiği parkta incelemelerde bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik burada yaptığı açıklamada "15 Temmuz'da aziz milletimiz bir İstikbal mücadelesi verdi ve iradesine ve demokrasiye sahip çıktı. Bu aziz milletimiz için ne yapsak az. Milletimizin değerlerini yaşatmak adına bu parkımıza 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı ismini veren Çavdır Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Uysal ve Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in Çavdır İlçesi ziyaretinde Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Çavdır Ak Parti İlçe Başkanı Emin Çoban, Çavdır İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Kutlu eşlik etti.  
Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Çavdır ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Özçelik yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu.

Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Çavdır ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Özçelik, ziyaretleri kapsamında Çavdır Belediye Başkanlığı'nı ve Çavdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederken, yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu. Çağı yakalama adına bu tesis ile Çavdır İlçesi kaymakamlığa bağlı resmi kurumları içine alacak büyüklükte yapıldı.

İTFAİYE PERSONELİNİ UNUTMADI
İtfaiyeciler haftası dolayısıyla Çavdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Özçelik, görev yapan itfaiye personelinin özel haftasını kutlayarak onlarla birlikte sohbet etti.

2017 YILINDA AÇILACAK
Daha sonra inşaat çalışmaları devam eden Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulunan Özçelik, 2014 yılında kendisinin bizzat girişimleri sonucunda 2015 yılı yatırım programına alınan ve 3 milyon 850 bin ihale bedeli ile yapımına başlanan Hükümet Konağı'nın 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKA DAĞITTI
Kosgeb Girişimcilik Kursu sertifika dağıtım törenine katılan Milletvekili Özçelik, “Çavdır İlçesinde yaşayan hemşerilerimizin yararlanması için Çavdır Belediyesi, Çavdır Meslek Yüksek Okulu ve KOSGEB İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Kursu Sertifikaları dağıtımını gerçekleştirdik. Bu sertifikayı alan hemşerilerimiz 50.000 TL Hibe, 100.000 TL geri ödemeli faizsiz kredi desteğinden yararlanabilecekler. Bu yıl ilimizde Müdürlüğümüzün eğitimini vermiş olduğu 75 girişimci bu hibelerden yararlandı.  KOSGEB İl Müdürlüğümüzden kurulduğu günden bu güne kadar toplamda 300'ü aşkın girişimci bu desteklerden yararlanmıştır. Hükümetimiz olarak yapılan projelerle tüm girişimcileri destekleye çalışıyoruz.” diye konuştu.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ PARKI'NI İNCELEDİ
 Çavdır Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı olarak ismini değiştirdiği parkta incelemelerde bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik burada yaptığı açıklamada "15 Temmuz'da aziz milletimiz bir İstikbal mücadelesi verdi ve iradesine ve demokrasiye sahip çıktı. Bu aziz milletimiz için ne yapsak az. Milletimizin değerlerini yaşatmak adına bu parkımıza 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı ismini veren Çavdır Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Uysal ve Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in Çavdır İlçesi ziyaretinde Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Çavdır Ak Parti İlçe Başkanı Emin Çoban, Çavdır İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Kutlu eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.