ÖZÇELİK. BURDUR DÜVE ÜRETİM MERKEZİ OLUYOR

SİYASET 04.10.2016 - 18:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2290+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK. BURDUR DÜVE ÜRETİM MERKEZİ OLUYOR

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyarette bulundu
Burdur'un hayvancılık faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulunan Özçelik, Burdur'da bulunan birlikte ve kooperatiflerin Ankara'ya gelerek Bakanlık'ta görüşme yapmak istediklerini iletti. Bakan Çelik de toplantı isteğini olumlu bularak önümüzdeki haftalarda Burdur'dan gelecek heyet ile görüşeceklerini ifade etti. Bakan Çelik, Burdur ilinin teşvik kapsamında "DÜVE ÜRETİM MERKEZİ" olarak ilan edildiğini söyledi. Burdur'un hayvancılıkta öncü bir il olduğunun altını çizen Bakan Çelik, teşvikle beraber büyük baş hayvancılık alanında yetiştiricilerin bu teşvikten ziyadesi ile yararlanacağını belirtti. Milletvekili Özçelik'in yıllardır gündeme getirdiği ve Bakanlık ile sürekli istişarede bulunduğu BURDUR'un Hayvancılıkta "HASTALIKTAN ÂRİ İL" olma konusunda müjdeyi de paylaşan Bakan Çelik, "Bu şekilde Burdur hayvancılıkta daha da ilerleyecektir. Bu proje kapsamında hayvan hastalıkları konusunda gerekli tüm yardımı Bakanlık olarak yapacağız. Burdurlu üretici ve yetiştiricilerimize hayırlı olsun" diye konuştu. Milletvekili Özçelik, Bakan Çelik'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sunarak, görüşme sona erdi.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyarette bulundu

Burdur'un hayvancılık faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulunan Özçelik, Burdur'da bulunan birlikte ve kooperatiflerin Ankara'ya gelerek Bakanlık'ta görüşme yapmak istediklerini iletti.

Bakan Çelik de toplantı isteğini olumlu bularak önümüzdeki haftalarda Burdur'dan gelecek heyet ile görüşeceklerini ifade etti. Bakan Çelik, Burdur ilinin teşvik kapsamında "DÜVE ÜRETİM MERKEZİ" olarak ilan edildiğini söyledi.

Burdur'un hayvancılıkta öncü bir il olduğunun altını çizen Bakan Çelik, teşvikle beraber büyük baş hayvancılık alanında yetiştiricilerin bu teşvikten ziyadesi ile yararlanacağını belirtti.

Milletvekili Özçelik'in yıllardır gündeme getirdiği ve Bakanlık ile sürekli istişarede bulunduğu BURDUR'un Hayvancılıkta "HASTALIKTAN ÂRİ İL" olma konusunda müjdeyi de paylaşan Bakan Çelik, "Bu şekilde Burdur hayvancılıkta daha da ilerleyecektir. Bu proje kapsamında hayvan hastalıkları konusunda gerekli tüm yardımı Bakanlık olarak yapacağız. Burdurlu üretici ve yetiştiricilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Milletvekili Özçelik, Bakan Çelik'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sunarak, görüşme sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.