ÖZLEM SÜER, 2021 SONBAHAR-KIŞ SEZONUNDA #SOKAKTAYIZ DİYOR

SANAT 26.10.2020 - 13:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2760+ kez okundu.
 

ÖZLEM SÜER, 2021 SONBAHAR-KIŞ SEZONUNDA #SOKAKTAYIZ DİYOR

Modacı Özlem Süer’in, 2021 Sonbahar-Kış Trenchcoat Luxury Kapsül Koleksiyon çekimleri de gerçekleşti.
Tasarımda 30.sanat yılını kutlayan ve bu yıl 15.si düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2020’de Mercedes-Benz Presents Özlem Süer olarak yer alan Özlem Süer’in, 2021 Sonbahar-Kış Trenchcoat Luxury Kapsül Koleksiyon çekimleri de gerçekleşti. Koleksiyonda, ilk çıkışını yapan Z kuşağı temsilcisi 17 yaşındaki Naz Sancaklı ile çalışan Özlem Süer, yeni sezonun hikaye temasını da “#Sokaktayız” olarak belirledi. #ModayaCesaretEt ve #ModaİyiGelecek mottosuyla hareket edilen çekimler dinamik ve eğlenceli geçerken, Özlem Süer sokağın hızla akan ve yaşayan enerjisini koleksiyona Z kuşağı bakış açısıyla yansıttı. Işıltılı kumaşların, yarı değerli taşların, işlemelerin ve göz alıcı renklerin buluşmasından oluşan koleksiyonda Özlem Süer, soğuyan havalarla beraber 150 yıllık İngiliz geleneğini premium tasarımlarla yorumladı. Koleksiyonda, şehirli kadının elegan duruşunu tamamlayan sofistike trençkot modelleri Özlem Süer kadınını çerçeve içine alıyor. Moda otoritelerince avant-garde, neo-romantik, deneysel, kavramsal ve disiplinler arası olarak tanımlanan Özlem Süer’in 2021 Sonbahar-Kış Trenchcoat Luxury Kapsül Koleksiyon çekimleri St. Regis Otel’de gerçekleştirildi.  
Modacı Özlem Süer’in, 2021 Sonbahar-Kış Trenchcoat Luxury Kapsül Koleksiyon çekimleri de gerçekleşti.

Tasarımda 30.sanat yılını kutlayan ve bu yıl 15.si düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2020’de Mercedes-Benz Presents Özlem Süer olarak yer alan Özlem Süer’in, 2021 Sonbahar-Kış Trenchcoat Luxury Kapsül Koleksiyon çekimleri de gerçekleşti. Koleksiyonda, ilk çıkışını yapan Z kuşağı temsilcisi 17 yaşındaki Naz Sancaklı ile çalışan Özlem Süer, yeni sezonun hikaye temasını da “#Sokaktayız” olarak belirledi.

#ModayaCesaretEt ve #ModaİyiGelecek mottosuyla hareket edilen çekimler dinamik ve eğlenceli geçerken, Özlem Süer sokağın hızla akan ve yaşayan enerjisini koleksiyona Z kuşağı bakış açısıyla yansıttı. Işıltılı kumaşların, yarı değerli taşların, işlemelerin ve göz alıcı renklerin buluşmasından oluşan koleksiyonda Özlem Süer, soğuyan havalarla beraber 150 yıllık İngiliz geleneğini premium tasarımlarla yorumladı.

Koleksiyonda, şehirli kadının elegan duruşunu tamamlayan sofistike trençkot modelleri Özlem Süer kadınını çerçeve içine alıyor. Moda otoritelerince avant-garde, neo-romantik, deneysel, kavramsal ve disiplinler arası olarak tanımlanan Özlem Süer’in 2021 Sonbahar-Kış Trenchcoat Luxury Kapsül Koleksiyon çekimleri St. Regis Otel’de gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.