PAÇAVRAYA BAYRAK DENİLEMEZ

SİYASET 03.03.2017 - 22:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4191+ kez okundu.
 

PAÇAVRAYA BAYRAK DENİLEMEZ

Önce şehitlerimizin hesabı sorulmalı, pkk.ye verdiği desteğin ve kurduğu tuzakların bedeli ödettirilmelidir.
Paçavraya bayrak denmez. Evet barzaninin bez paçavrasını vatan semalarında görmeye tahammülümüz yoktur, önce şehitlerimizin hesabı sorulmalı, pkk.ye verdiği desteğin ve kurduğu tuzakların bedeli ödettirilmelidir Irak kürt bölgesel yönetimi başkanı mesud barzaninin Türkiye ziyaretinde, çekilen paçavraya tepki gösteren Bahçeli, inandırıcılığını yitirmiştir. Atatürk Havalimanı'nda sözde kürdistan paçavrası asılmış, 2 gün sonra aklın başına geliyor ve ülkücülerin gazını almak için hamaset yapıyorsun. ‘’Bu skandaldır, aymazlıktır, rezalettir’’ şeklinde yaptığın açıklama hiç de inandırıcı değildir. Türkiye’de fazlasıyla silahlı terör hareketleri görülmüştür. Artık buna son nokta koyacak merci hükümettir. Hükümetin yaptığı işlerin doğruluğunu yanlışlığını ise parlementer rejim, ilgili mekanizmaları aracılığı ile sorgulayacaktır. Muhalefet partileri çalışmayan meclisi çalıştırmalıdır. Gensoru ile hükümete muhalefet olarak bunun hesabını sormanız gerekirken sadece göstermelik açıklamalar yapmanız yanlıştır. TBMM. basın toplantısı yapma yeri değildir. Parlementer rejimin beşiğidir. Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminde millet iradesi tek adam liderliğine geçeceği için mecliste milletvekili sayısının artması önemli değildir. Meclis sembolik hale gelecektir. Milletin temsil gücü zayıflayacak, partili Cumhurbaşkanı dominant hale gelecektir. Onun için Bahçeli yanlıştan dönmeli ve parlementer sistemin güçler ayrılığı prensibine sarılmalıdır. Güçler birliği diktatör rejimi getirecek, telafisi mümkün olmayan bir mecraya ülkemizi sürükleyecektir. Atatürk Havalimanı'nda sözde kürdistan paçavrasının asılmasına göz yumanlar ile birlikte hareket edip başkanlık sistemine bir taraftan yeşil ışık yakarken diğer taraftan ülkücülerin gazını almak için 2 gün sonra yalancı pehlivan gibi esip gürleyen siyasi anlayışın maalesef inandırıcılığını yitirmiştir. MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminde verdiği desteği çekmeye davet ediyorum. Ancak o zaman seçmen gözünde tutarlı bir politikanız olur. Bayrağın dalgalamasına kim izin vermiştir? Önü arkası düşünülmüş bir komplonun mu parçasıdır? Cumhurbaşkanı bundan haberdar mıdır? Başbakan bunu sormuş mudur? diyeceğine gereğini yap meclisi çalıştır, çalıştıramıyorsan sinei millete dön hiç olmazsa hesap soracak vatan evlatları mutlaka çıkacaktır.  
Önce şehitlerimizin hesabı sorulmalı, pkk.ye verdiği desteğin ve kurduğu tuzakların bedeli ödettirilmelidir.

Paçavraya bayrak denmez. Evet barzaninin bez paçavrasını vatan semalarında görmeye tahammülümüz yoktur, önce şehitlerimizin hesabı sorulmalı, pkk.ye verdiği desteğin ve kurduğu tuzakların bedeli ödettirilmelidir

Irak kürt bölgesel yönetimi başkanı mesud barzaninin Türkiye ziyaretinde, çekilen paçavraya tepki gösteren Bahçeli, inandırıcılığını yitirmiştir. Atatürk Havalimanı'nda sözde kürdistan paçavrası asılmış, 2 gün sonra aklın başına geliyor ve ülkücülerin gazını almak için hamaset yapıyorsun. ‘’Bu skandaldır, aymazlıktır, rezalettir’’ şeklinde yaptığın açıklama hiç de inandırıcı değildir.

Türkiye’de fazlasıyla silahlı terör hareketleri görülmüştür. Artık buna son nokta koyacak merci hükümettir. Hükümetin yaptığı işlerin doğruluğunu yanlışlığını ise parlementer rejim, ilgili mekanizmaları aracılığı ile sorgulayacaktır. Muhalefet partileri çalışmayan meclisi çalıştırmalıdır. Gensoru ile hükümete muhalefet olarak bunun hesabını sormanız gerekirken sadece göstermelik açıklamalar yapmanız yanlıştır. TBMM. basın toplantısı yapma yeri değildir. Parlementer rejimin beşiğidir.

Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminde millet iradesi tek adam liderliğine geçeceği için mecliste milletvekili sayısının artması önemli değildir. Meclis sembolik hale gelecektir. Milletin temsil gücü zayıflayacak, partili Cumhurbaşkanı dominant hale gelecektir. Onun için Bahçeli yanlıştan dönmeli ve parlementer sistemin güçler ayrılığı prensibine sarılmalıdır. Güçler birliği diktatör rejimi getirecek, telafisi mümkün olmayan bir mecraya ülkemizi sürükleyecektir.

Atatürk Havalimanı'nda sözde kürdistan paçavrasının asılmasına göz yumanlar ile birlikte hareket edip başkanlık sistemine bir taraftan yeşil ışık yakarken diğer taraftan ülkücülerin gazını almak için 2 gün sonra yalancı pehlivan gibi esip gürleyen siyasi anlayışın maalesef inandırıcılığını yitirmiştir. MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminde verdiği desteği çekmeye davet ediyorum. Ancak o zaman seçmen gözünde tutarlı bir politikanız olur. Bayrağın dalgalamasına kim izin vermiştir? Önü arkası düşünülmüş bir komplonun mu parçasıdır? Cumhurbaşkanı bundan haberdar mıdır? Başbakan bunu sormuş mudur? diyeceğine gereğini yap meclisi çalıştır, çalıştıramıyorsan sinei millete dön hiç olmazsa hesap soracak vatan evlatları mutlaka çıkacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.