PANKOBİRLİK MAZALARINDA YOLSUZLUK İDDİASI

DİĞER 18.05.2018 - 13:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4274+ kez okundu.
 

PANKOBİRLİK MAZALARINDA YOLSUZLUK İDDİASI

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığını platform olarak olaya el koyup soruşturma başlatmaya çağırıyoruz.
  Burdur Sivil Toplum Platformu Başkanı Kemal Arslan, yaptığı yazılı açıklamada; Pankobirlik- Burdur- Isparta Pancar ekicileri Kooperatifleri Birliği Burdur Şubesine bağlı ilçelerde ve bölgelerde pancar üreticisinin ihtiyaçlarını karşılayan satış mağazalarından üyelerine yapılan vadeli satışlarda, vatandaşların yaptığı ödeme kayıtlarını iptal ederek üreticiler tarafından ödenen borçlarını ödememiş gösterilerek yeniden tahsil etmeye kalkışıldığı, iddia edilmektedir. Borçlarını ödemiş olan üreticileri ise bu durumun pancar üreticisi yurttaşları tedirgin ettiği duyumları alınmıştır. Burdur Sivil Toplum Platformu olarak, Pankobirlik üyesi üretici vatandaşların haklarının hukuk yolu ile araştırılmasını sağlamak için Burdur Cumhuriyet Başsavcılığını olaya el koyup üreticilerin haklarını aramak için soruşturma başlatmaya çağırıyoruz. Burdur Pancar Kooperatifleri Birliği satış mağazalarından alışveriş yapıp ödediği paraların yeniden istendiğine dair endişesi olan pancar ekicisi yurttaşlarımızın en yakın Cumhuriyet Savcılıklarına başvuru yaptıktan sonra haklarının ise zayi olmaması açısından Platformumuzu da bilgilendirmeye çağırıyoruz. Burdur Sivil Toplum Platformu olarak pancar ekicisi köylümüzün yanında olduğumuzu, ihtiyaç duyan üretici köylülerimize her türlü hukuki desteğin sağlanacağını ifade etmektedir.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığını platform olarak olaya el koyup soruşturma başlatmaya çağırıyoruz.

  Burdur Sivil Toplum Platformu Başkanı Kemal Arslan, yaptığı yazılı açıklamada; Pankobirlik- Burdur- Isparta Pancar ekicileri Kooperatifleri Birliği Burdur Şubesine bağlı ilçelerde ve bölgelerde pancar üreticisinin ihtiyaçlarını karşılayan satış mağazalarından üyelerine yapılan vadeli satışlarda, vatandaşların yaptığı ödeme kayıtlarını iptal ederek üreticiler tarafından ödenen borçlarını ödememiş gösterilerek yeniden tahsil etmeye kalkışıldığı, iddia edilmektedir. Borçlarını ödemiş olan üreticileri ise bu durumun pancar üreticisi yurttaşları tedirgin ettiği duyumları alınmıştır.

Burdur Sivil Toplum Platformu olarak, Pankobirlik üyesi üretici vatandaşların haklarının hukuk yolu ile araştırılmasını sağlamak için Burdur Cumhuriyet Başsavcılığını olaya el koyup üreticilerin haklarını aramak için soruşturma başlatmaya çağırıyoruz.
Burdur Pancar Kooperatifleri Birliği satış mağazalarından alışveriş yapıp ödediği paraların yeniden istendiğine dair endişesi olan pancar ekicisi yurttaşlarımızın en yakın Cumhuriyet Savcılıklarına başvuru yaptıktan sonra haklarının ise zayi olmaması açısından Platformumuzu da bilgilendirmeye çağırıyoruz.
Burdur Sivil Toplum Platformu olarak pancar ekicisi köylümüzün yanında olduğumuzu, ihtiyaç duyan üretici köylülerimize her türlü hukuki desteğin sağlanacağını ifade etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.