“PARASAL KAYNAKLARI DOĞRU KULLANMAK ÖNEM KAZANDI”

EKONOMİ 04.02.2019 - 17:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4152+ kez okundu.
 

“PARASAL KAYNAKLARI DOĞRU KULLANMAK ÖNEM KAZANDI”

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, günümüzde parasal kaynakların doğru ve akılcı kullanımının daha fazla önem kazandığını, riskler ve kazançlar arasındaki farkın önem arz ettiğini belitti.
Başkan Keyik: “Ticaret ve sanayi alanlarındaki iş insanlarımızın, finans sektörlerindeki paydaşlarımızın, Oda’mız üyelerinin ve de vatandaşlarımızın finanslarını akılcı kullanımı önemlidir. Gayrimenkullerin, nakit paraların ve iş gücünün yer aldığı finans konusu her vatandaşımız ve her üyemiz için ilk gündem maddeleri arasındadır. Bu konudaki ortak kümede; doğru adımlar atmak, akılcı ve geleceği ilgilendiren yatırımlarda bulunmak; kârdan ziyade kârlılığın çoklanması, finansal analiz, finansal planlama, firmaların kısa ve orta vadeli finansal revizyonları ve hedefleri, sektörlerin getirisi, üretimin finans kaynağı oluşturacak sürekliliği ve sermayeyle gelir- gider dengesi durumları yer alır.” dedi. Doğru ve akılcı yatırımların, finansal kaynakların varlığının temelinde eğitim faktörü olduğunu vurgulayan Başkan Keyik: “ Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek üyelerimizin ve gerekse vatandaşlarımızın özellikle finansla konularda daha fazla bilinçlenmesini de amaçlamaktayız. Bu sebeple Çarşamba günü saat 18.00’da Konferans Salonumuzdaki eğitim programımıza başta üyelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, günümüzde parasal kaynakların doğru ve akılcı kullanımının daha fazla önem kazandığını, riskler ve kazançlar arasındaki farkın önem arz ettiğini belitti.

Başkan Keyik: “Ticaret ve sanayi alanlarındaki iş insanlarımızın, finans sektörlerindeki paydaşlarımızın, Oda’mız üyelerinin ve de vatandaşlarımızın finanslarını akılcı kullanımı önemlidir. Gayrimenkullerin, nakit paraların ve iş gücünün yer aldığı finans konusu her vatandaşımız ve her üyemiz için ilk gündem maddeleri

arasındadır. Bu konudaki ortak kümede; doğru adımlar atmak, akılcı ve geleceği ilgilendiren yatırımlarda bulunmak; kârdan ziyade kârlılığın çoklanması, finansal analiz, finansal planlama, firmaların kısa ve orta vadeli finansal revizyonları ve hedefleri, sektörlerin getirisi, üretimin finans kaynağı oluşturacak sürekliliği ve sermayeyle gelir- gider dengesi durumları yer alır.” dedi.

Doğru ve akılcı yatırımların, finansal kaynakların varlığının temelinde eğitim faktörü olduğunu vurgulayan Başkan Keyik: “ Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek üyelerimizin ve gerekse vatandaşlarımızın özellikle finansla konularda daha fazla bilinçlenmesini de amaçlamaktayız. Bu sebeple Çarşamba günü saat 18.00’da Konferans Salonumuzdaki eğitim programımıza başta üyelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.