PARKER İLE SEVGİLİNİZE EŞSİZ BİR HEDİYE ARMAĞAN EDİN

TEKNOLOJİ 25.01.2021 - 14:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3235+ kez okundu.
 

PARKER İLE SEVGİLİNİZE EŞSİZ BİR HEDİYE ARMAĞAN EDİN

Sevdiğine bir gün değil her gün için en anlamlı ve şık hediyeyi vermek isteyenlerin bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü hediye tercihi Parker olacak.
Parker’ın 18K som altın uçtan oluşan, zarafet sembolü Sonnet Kırmızı Dolma Kalem’i hem erkek hem de kadınlar için en eşsiz hediyelerden biri. Yanına Parker kalemleriyle yazacağınız not ise sevgiden geleceğe kalacak unutulmaz bir armağan olacak.  Sevdiklerimize olan duygularımız elbette bir güne sığmaz. Ancak her yıl 14 Şubat tarihinde tüm dünyada kutlanan ‘Sevgililer Günü’ sevgimizi ifade etmek için en özel anlardan biri. Bu özel güne özel bir hediye arayanların bu yıl da vazgeçilmez adresi yine Parker olacak. İngiltere’de iki kez Kraliyet Arması ile ödüllendirilen Parker’ın eşsiz serilerinden Sonnet, zarafet ve inceliğin şekil almış hali. Sonnet’in özellikle Kırmızı Dolma Kalem’i sevdiğine romantik ancak bir o kadar da anlamlı hediye vererek sevgisini tüm yıla yaymak isteyenler için birebir.  18K SOM ALTIN UÇLU Parker’ın ilk kez 1994 yılında lanse edilen Sonnet serisi, mükemmeliyeti simgeliyor. Sonnet kalemlerde yer alan her ayrıntı Parker’ın mirasını doğrudan yansıtıyor. Aralıksız mürekkep akışı yazı keyfini artırırken, çağdaş ve asla eskimeyecek tarzıyla özenli lake kaplamalı yapısı zarif detaylar içeriyor. Son derece zarif bir tarzın klasik bir dışa vurumu olan Sonnet, Parker’ın zarafet sembolü. Zengin seçenekleri ile her bir ince detayın düşünüldüğü bu kalemler, yazım deneyimlerine seçkinlik katmak için itinayla tasarlandı. Hem erkek hem de kadın tüketiciler dikkate alınarak tasarlanan Sonnet’in birleştirici ok klipsi, kapağı ve özel Cisele kabartmalı desenleri 18K som altın uç üzerinde sunuluyor. Sonnet Kırmızı  Dolma Kalem’in fiyatı ise KDV dahil sadece 940 TL. Parker Sonnet Kırmızı Dolma Kalem’i tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.  
Sevdiğine bir gün değil her gün için en anlamlı ve şık hediyeyi vermek isteyenlerin bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü hediye tercihi Parker olacak.

Parker’ın 18K som altın uçtan oluşan, zarafet sembolü Sonnet Kırmızı Dolma Kalem’i hem erkek hem de kadınlar için en eşsiz hediyelerden biri. Yanına Parker kalemleriyle yazacağınız not ise sevgiden geleceğe kalacak unutulmaz bir armağan olacak. 

Sevdiklerimize olan duygularımız elbette bir güne sığmaz. Ancak her yıl 14 Şubat tarihinde tüm dünyada kutlanan ‘Sevgililer Günü’ sevgimizi ifade etmek için en özel anlardan biri. Bu özel güne özel bir hediye arayanların bu yıl da vazgeçilmez adresi yine Parker olacak. İngiltere’de iki kez Kraliyet Arması ile ödüllendirilen Parker’ın eşsiz serilerinden Sonnet, zarafet ve inceliğin şekil almış hali. Sonnet’in özellikle Kırmızı Dolma Kalem’i sevdiğine romantik ancak bir o kadar da anlamlı hediye vererek sevgisini tüm yıla yaymak isteyenler için birebir. 

18K SOM ALTIN UÇLU

Parker’ın ilk kez 1994 yılında lanse edilen Sonnet serisi, mükemmeliyeti simgeliyor. Sonnet kalemlerde yer alan her ayrıntı Parker’ın mirasını doğrudan yansıtıyor. Aralıksız mürekkep akışı yazı keyfini artırırken, çağdaş ve asla eskimeyecek tarzıyla özenli lake kaplamalı yapısı zarif detaylar içeriyor. Son derece zarif bir tarzın klasik bir dışa vurumu olan Sonnet, Parker’ın zarafet sembolü. Zengin seçenekleri ile her bir ince detayın düşünüldüğü bu kalemler, yazım deneyimlerine seçkinlik katmak için itinayla tasarlandı.

Hem erkek hem de kadın tüketiciler dikkate alınarak tasarlanan Sonnet’in birleştirici ok klipsi, kapağı ve özel Cisele kabartmalı desenleri 18K som altın uç üzerinde sunuluyor. Sonnet Kırmızı  Dolma Kalem’in fiyatı ise KDV dahil sadece 940 TL.

Parker Sonnet Kırmızı Dolma Kalem’i tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.