PARKLAR PİSLİK YUVASI HALİNE GELDİ!

SİYASET 07.08.2020 - 17:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4213+ kez okundu.
 

PARKLAR PİSLİK YUVASI HALİNE GELDİ!

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Belediyesi’nin park bakım ve onarımları konusunda sınıfta kaldığını ifade etti
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak ilçesinde bulunan parkların bakımsızlığı nedeniyle vatandaşlardan çok sayıda tepki aldıklarını dile getirerek, Bucak Belediyesi’nin park bakım ve onarımları konusunda sınıfta kaldığını ifade etti. Sönmez “biz demeden bucak’ta bir şeyler olmuyor” Başkan Sönmez yaptığı açıklamada “Malum yaz aylarında vatandaşlarımız daha çok parklarda vakit geçiriyor. Koronavirüs nedeniyle hijyenin önemli olduğu bu günlerde parkların durumu ise maalesef içler acısı. Çok sayıda vatandaşımız bize gerek telefonla gerekse yüz yüze bu sıkıntıyı dile getirdi. Parkların pislik yuvası haline geldiğini, ailesiyle, çocuklarıyla bu parklara gidemez hale geldiklerini söyledi. Çoğu parkın temizlenmediğini, bakımlarının yapılmadığını ve hijyenik olmadığını söyleyen vatandaşlarımızın şikayetlerini bizde şimdi dile getiriyoruz.” İfadelerini kullandı. Bucak Belediyesi’nin vatandaşların bu taleplerine kulak tıkamaması gerektiğini söyleyen Başkan Sönmez, “İlçemizde olumsuz gördüğümüz her noktada eleştirilerimizi yapıyoruz. Bildiğiniz gibi geçenlerde de EDS konusunda basın açıklaması yapar yapmaz jet hızıyla EDS hız limitleri arttı. Bugüne kadar hız limitini artırmayanlar nedense biz açıklama yapınca değişim sağladı. Demek ki biz söylemeden Bucak’ta bir şeyler olmuyor. O yüzden şimdi de parklarımızın bakım ve temizliği konusunda eleştiride bulunuyoruz. Umarım bu açıklamamızın akabinde bütün parklarımız pırıl pırıl olur. Zaten talimat almadan iş yapmayan bir başkana da bizde bu şekilde halkımızın vatandaşımızın taleplerini yerine getirmesini sağlıyoruz” şeklinde ifade etti.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Belediyesi’nin park bakım ve onarımları konusunda sınıfta kaldığını ifade etti

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak ilçesinde bulunan parkların bakımsızlığı nedeniyle vatandaşlardan çok sayıda tepki aldıklarını dile getirerek, Bucak Belediyesi’nin park bakım ve onarımları konusunda sınıfta kaldığını ifade etti. Sönmez “biz demeden bucak’ta bir şeyler olmuyor”

Başkan Sönmez yaptığı açıklamada “Malum yaz aylarında vatandaşlarımız daha çok parklarda vakit geçiriyor. Koronavirüs nedeniyle hijyenin önemli olduğu bu günlerde parkların durumu ise maalesef içler acısı. Çok sayıda vatandaşımız bize gerek telefonla gerekse yüz yüze bu sıkıntıyı dile getirdi. Parkların pislik yuvası haline geldiğini, ailesiyle, çocuklarıyla bu parklara gidemez hale geldiklerini söyledi. Çoğu parkın temizlenmediğini, bakımlarının yapılmadığını ve hijyenik olmadığını söyleyen vatandaşlarımızın şikayetlerini bizde şimdi dile getiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bucak Belediyesi’nin vatandaşların bu taleplerine kulak tıkamaması gerektiğini söyleyen Başkan Sönmez, “İlçemizde olumsuz gördüğümüz her noktada eleştirilerimizi yapıyoruz. Bildiğiniz gibi geçenlerde de EDS konusunda basın açıklaması yapar yapmaz jet hızıyla EDS hız limitleri arttı. Bugüne kadar hız limitini artırmayanlar nedense biz açıklama yapınca değişim sağladı. Demek ki biz söylemeden Bucak’ta bir şeyler olmuyor. O yüzden şimdi de parklarımızın bakım ve temizliği konusunda eleştiride bulunuyoruz. Umarım bu açıklamamızın akabinde bütün parklarımız pırıl pırıl olur. Zaten talimat almadan iş yapmayan bir başkana da bizde bu şekilde halkımızın vatandaşımızın taleplerini yerine getirmesini sağlıyoruz” şeklinde ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.