PEHLİVANLARDAN REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

SPOR 23.05.2021 - 12:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2973+ kez okundu.
 

PEHLİVANLARDAN REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

Ziyarette pehlivanlar, Temmuz ayında başlayacak olan Kırkpınar yağlı güreş turnuvaları öncesinde kamp hazırlıkları hakkında Rektör Korkmaz’a bilgiler verdi.
Kırkpınar altın kemerli başpehlivanı Recep Kara, Kırkpınar başpehlivanı Nedim Gürel, Kırkpınar başaltı pehlivanları Adem Kara ve Kazım San, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti. Mili Takım Antrenörü ve MAKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şahin ile Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da bulunduğu ziyaret rektörlük makamında gerçekleştirildi. Ziyarette pehlivanlar, Temmuz ayında başlayacak olan Kırkpınar yağlı güreş turnuvaları öncesinde kamp hazırlıkları hakkında Rektör Korkmaz’a bilgiler verdi. MAKÜ'nün spor tesislerini gördüklerini ve spora yapılan yatırımları yerinde incelediklerini belirten pehlivanlar, Burdur’un tüm branşlarda kamp merkezi olma yolunda ciddi adımlarla ilerlediğine şahit olduklarını vurgulayarak “Rektör hocamıza Türk sporuna ve sporcularına vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine davet ediyoruz.” ifadelerini kullandılar. Rektör Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan yatırımlar ile ilgili pehlivanlara bilgiler vererek nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Rektör Korkmaz ayrıca küresel salgın koşullarında uygun olduğu takdirde Kırkpınar yağlı güreşlerine katılarak davete icabet edeceğini belirtti. Ziyaret sonunda Rektör Korkmaz konuklarına MAKÜ el dikimi toplar ve İstiklal Marşı’nın 100.yıl anısına hazırlanmış İstiklal Ajandası hediye etti.      
Ziyarette pehlivanlar, Temmuz ayında başlayacak olan Kırkpınar yağlı güreş turnuvaları öncesinde kamp hazırlıkları hakkında Rektör Korkmaz’a bilgiler verdi.

Kırkpınar altın kemerli başpehlivanı Recep Kara, Kırkpınar başpehlivanı Nedim Gürel, Kırkpınar başaltı pehlivanları Adem Kara ve Kazım San, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti.

Mili Takım Antrenörü ve MAKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şahin ile Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da bulunduğu ziyaret rektörlük makamında gerçekleştirildi.

Ziyarette pehlivanlar, Temmuz ayında başlayacak olan Kırkpınar yağlı güreş turnuvaları öncesinde kamp hazırlıkları hakkında Rektör Korkmaz’a bilgiler verdi.

MAKÜ'nün spor tesislerini gördüklerini ve spora yapılan yatırımları yerinde incelediklerini belirten pehlivanlar, Burdur’un tüm branşlarda kamp merkezi olma yolunda ciddi adımlarla ilerlediğine şahit olduklarını vurgulayarak “Rektör hocamıza Türk sporuna ve sporcularına vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine davet ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Rektör Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan yatırımlar ile ilgili pehlivanlara bilgiler vererek nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Rektör Korkmaz ayrıca küresel salgın koşullarında uygun olduğu takdirde Kırkpınar yağlı güreşlerine katılarak davete icabet edeceğini belirtti.

Ziyaret sonunda Rektör Korkmaz konuklarına MAKÜ el dikimi toplar ve İstiklal Marşı’nın 100.yıl anısına hazırlanmış İstiklal Ajandası hediye etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.