PERİRNÇEK; DİLENENLERİN DEVRİ BİTTİ ÜLKEYİ ÜRETENLER YÖNETECEKTİR DEDİ

SİYASET 11.03.2018 - 17:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3375+ kez okundu.
 

PERİRNÇEK; DİLENENLERİN DEVRİ BİTTİ ÜLKEYİ ÜRETENLER YÖNETECEKTİR DEDİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, konferans için geldiği Burdur da partililer ve vatandaşlara konferans verdi.
Burdur Vatan Partisi İl Yönetiminin daveti ile Antalya üzerinden gelen Genel Başkan Doğu Perinçek; Burdur Belediyesi Konferans  ve Sergi Salonun da partililere ve basın açıklamasına katılan vatandaşlara konferans verdi. Cumhuriyetin kazanımları olan ve günümüzde sayıları giderek azalan sanayi kuruluşları arasında yer alan ülkenin vücut bulduğu şeker fabrikaları da özelleştirilmektedir dedi.                       ARTIK DİRENENLERİN DEVRİ BİTTİ ÜLKEYİ ÜRETİNLER YÖNETECEK  Atatürk devrimlerini tahrip eden bu sistem bitmiştir. Borç alarak ülkeyi yönetenler nedeniyle ülke borç batağına sürüklenmiştir. Türkiye borç batağındadır. Bu sistem yalnız devleti borca batırmadı, bu sistem milleti borca batırdı bu gün bir anketöre görev verip anket yapsanız. Banka borcu olanlar, Kredi borcu olanlar, bakkala borcu olanlar manava borcu olanlar, kasaba borcu olanlar el kaldırsın deseniz el kaldırmak için millet sıraya girecektir. Ülke borç batağındadır. Vatandaş borç batağındadır.  Bu ülke artık borçlanarak yoluna devam edemez. Turgut Özal ile beraber bu ülkede bir sistem kuruldu. Kapıları, pencereleri açıyoruz, dünya ile entegre oluyoruz dediler. Rekabet ediyoruz. Birçok ülkeye ürünlerimizi satacağız dediler. Türkiye’yi dış ülkelere borçlandırdılar ve geldikleri noktada bu ülkenin vücudu olan şeker fabrikalarının ise satışına getirdiler. Bunlar şeker fabrikaları Cumhuriyetin kurduğu temellerdir. Milli devleti ayakta tutan milli ekonomidir. Büyük sanayinin küçük ortağı çiftçidir. Üretendir, dikendir. Bu ekonomi tarımı ve milli ekonomiyi tahrip etti. Ülkenin çarkı çevirme şansı ortadan kalktı. Şu anda Türkiye’nin toplam borcu 430 milyar dolar olmuş her yıl 50 milyar doların üstünde bütçe açıkları ortaya çıkmaktadır. Yıllık nerede ise 100 milyar dolar açık veriyor. Bunun içinden ise turizm gelirlerini ve diğer girdileri çıkarın Türkiye nerede ise her yıl 60 milyar dolarlık bütçe açığı vermektedir. Burdur’dan ilan ediyorum dilenenlerin devri bitmiştir. Şimdi hazine borçlandı. Vatandaş borçlandı, sistem çıkmaza girdi. Dilencilerin ülkeye dayattığı sistem çıkmaza girdi. Öyleyse üreticilerin sistemi geliyor. Ufukta üretenlerin sistemi gözükmüştür. Bu gün en büyük yanlışlık umutsuzluktur. Çözümsüzlük ülkenin çözümsüzlüğü değildir. AK Partinin çözümsüzlüğüdür. Atlantik sisteminin ülkemizin siyasilerine dayattığı sistemin çözümsüzlüğüdür. Bu sistemin bize dayattığı ise borçlu olacaksın, samanı bizden alacaksın, pamuğu bizden alacaksın ham maddeyi her türlü ihtiyacınızı biz vereceğiz olmuştur.    
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, konferans için geldiği Burdur da partililer ve vatandaşlara konferans verdi.

Burdur Vatan Partisi İl Yönetiminin daveti ile Antalya üzerinden gelen Genel Başkan Doğu Perinçek; Burdur Belediyesi Konferans  ve Sergi Salonun da partililere ve basın açıklamasına katılan vatandaşlara konferans verdi. Cumhuriyetin kazanımları olan ve günümüzde sayıları giderek azalan sanayi kuruluşları arasında yer alan ülkenin vücut bulduğu şeker fabrikaları da özelleştirilmektedir dedi.

                      ARTIK DİRENENLERİN DEVRİ BİTTİ ÜLKEYİ ÜRETİNLER YÖNETECEK

 Atatürk devrimlerini tahrip eden bu sistem bitmiştir. Borç alarak ülkeyi yönetenler nedeniyle ülke borç batağına sürüklenmiştir. Türkiye borç batağındadır. Bu sistem yalnız devleti borca batırmadı, bu sistem milleti borca batırdı bu gün bir anketöre görev verip anket yapsanız. Banka borcu olanlar, Kredi borcu olanlar, bakkala borcu olanlar manava borcu olanlar, kasaba borcu olanlar el kaldırsın deseniz el kaldırmak için millet sıraya girecektir. Ülke borç batağındadır. Vatandaş borç batağındadır.

 Bu ülke artık borçlanarak yoluna devam edemez. Turgut Özal ile beraber bu ülkede bir sistem kuruldu. Kapıları, pencereleri açıyoruz, dünya ile entegre oluyoruz dediler. Rekabet ediyoruz. Birçok ülkeye ürünlerimizi satacağız dediler. Türkiye’yi dış ülkelere borçlandırdılar ve geldikleri noktada bu ülkenin vücudu olan şeker fabrikalarının ise satışına getirdiler. Bunlar şeker fabrikaları Cumhuriyetin kurduğu temellerdir. Milli devleti ayakta tutan milli ekonomidir.

Büyük sanayinin küçük ortağı çiftçidir. Üretendir, dikendir. Bu ekonomi tarımı ve milli ekonomiyi tahrip etti. Ülkenin çarkı çevirme şansı ortadan kalktı. Şu anda Türkiye’nin toplam borcu 430 milyar dolar olmuş her yıl 50 milyar doların üstünde bütçe açıkları ortaya çıkmaktadır. Yıllık nerede ise 100 milyar dolar açık veriyor. Bunun içinden ise turizm gelirlerini ve diğer girdileri çıkarın Türkiye nerede ise her yıl 60 milyar dolarlık bütçe açığı vermektedir. Burdur’dan ilan ediyorum dilenenlerin devri bitmiştir.

Şimdi hazine borçlandı. Vatandaş borçlandı, sistem çıkmaza girdi. Dilencilerin ülkeye dayattığı sistem çıkmaza girdi. Öyleyse üreticilerin sistemi geliyor. Ufukta üretenlerin sistemi gözükmüştür. Bu gün en büyük yanlışlık umutsuzluktur. Çözümsüzlük ülkenin çözümsüzlüğü değildir. AK Partinin çözümsüzlüğüdür. Atlantik sisteminin ülkemizin siyasilerine dayattığı sistemin çözümsüzlüğüdür. Bu sistemin bize dayattığı ise borçlu olacaksın, samanı bizden alacaksın, pamuğu bizden alacaksın ham maddeyi her türlü ihtiyacınızı biz vereceğiz olmuştur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.