POLİS’E GELEN TELEFOLA GASP VE UYUŞTURUCU ŞEBEKESİ ÇÖKERTİDİ

ASAYİŞ 08.10.2016 - 10:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2844+ kez okundu.
 

POLİS’E GELEN TELEFOLA GASP VE UYUŞTURUCU ŞEBEKESİ ÇÖKERTİDİ

Burdur kışla mahallesinde Güner Sokak No.15 sayılı ikamette A. ve Ç. isimli şahısların E. isimli bir şahsı zorla tuttukları bildirilmesi üzerine harekete geçen polis bir şebekeyi çökertti
            Burdur Emniyet Müdürlüğü 155 Polis imdat telefonuna gelen ihbarda; Burdur Kışla Mahallesi Güner  Sokak No.15 sayılı ikamette  Ş.A.'ya ait ikamette A. ve Ç. isimli şahısların E. isimli bir şahsı zorla tuttukları bildirilmesi üzerine, konu günün nöbetçi Cumhuriyet savcısına telefonda bildirilmiş, ihbar da adı geçen Ç. simli şahsın şubemizce hakkında işlem yapılan İ. Ç. olduğu tespit edilmiş. Olayla ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde; İ.Ç’ in ikamet ettiği İlimiz Kışla Mahallesi Güner Sokak No.15 sayılı  ikamete  uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü  ve Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte bahse yere intikal edilmiş, ikamet  ile ikamet önünde park halinde bulunan  beyaz renkli Clio araç ve  plakalı  Renault Flaşh marka araçlar üzerinde  gerekli arama kararı talebi doğrultusunda yapılan arama neticesinde; İkamet içinde şüpheliler İ.Ç, A. C., S.Ç., K. A., C.E. F.E.G., E.Ö.,  ikamet önünde park halinde bulunan  plakalı araç içerisinde M.Ö., T.U., R.U. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir .İkamet içinde  şahısların bulunduğu ve bu odada uyuşturucu madde kullandıkları ve uyuşturucu madde kullanmak için yapılan özel üç adet aparat, şeffaf naylon içerisinde 1.96 gr eroin maddesi olduğu değerlendirilen madde, şeffaf poşete sarılı kullanıma hazır 1.83 gr esrar maddesi, esrar ve eroin maddesini tartmakta kullanılan bir adet hassas terazi; şüpheli İ.Ç.'in yapılan üst aramasında toplam ( 4 )dört adet Suboxone. uyuşturucu  madde, şeffaf kilitli poşet 0.35gr metanfetamin uyuşturucu maddesi, bir adet, dipçiksiz pompalı diye tabir edilen tüfek ve bu tüfeğe basılı halde 5 adet, 12 kalibrelik dolu fişek, uzun dokuz tabir edilen 25 adet tabanca mermisi muhafaza altına alınmış elde edilen delillerin şüpheli İ.Ç.’ e ait olduğu, Şüpheli  A.C.'a ait bir adet çift taraflı açılabilen bıçak, iki adet 270 Miligram çakmak gazı, suç unsuru olarak tarafımızdan muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli Y.A. adına kayıtlı beyaz reno araç içerisinde yapılan aramada, bir adet, otomatik av tüfeği ve  27 adet 12 Kalibrelik dolu fişek bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Arama sonucunda elde edilen bulgular doğrultusunda günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısına telefonla bilgi verilmiş, şüpheliler hakkında TCK 191 Maddesi gereğince işlem yapılması, Şüpheli İ.Ç. hakkında ayrıca TCK 188. maddesi gereğince ayrıca işlem yapılarak düzenlenecek evrakların ikmalen gönderilmesi talimatı alınmıştır.   Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğünce şüpheliler İ.Ç. ve A.C. hakkında E.Ö. isimli şahsı zorla alıkoyarak darp ettikleri, şahsın üzerinde bulunan parası ve cep telefonunu gasp ettikleri anlaşılmış, olayla ilgili olarak şahsılar hakkında yağma, 6136 SKM, Alıkoyma, Darp suçundan ayrıca işlem yapılmakta ve yine şüpheli S.Ç.'nin yapılan GBT sorgusunda Cezaevi Firarisi  ve Dolandırıcılık suçlarından  arandığı  tespit edilmiştir.      
Burdur kışla mahallesinde Güner Sokak No.15 sayılı ikamette A. ve Ç. isimli şahısların E. isimli bir şahsı zorla tuttukları bildirilmesi üzerine harekete geçen polis bir şebekeyi çökertti

            Burdur Emniyet Müdürlüğü 155 Polis imdat telefonuna gelen ihbarda; Burdur Kışla Mahallesi Güner  Sokak No.15 sayılı ikamette  Ş.A.'ya ait ikamette A. ve Ç. isimli şahısların E. isimli bir şahsı zorla tuttukları bildirilmesi üzerine, konu günün nöbetçi Cumhuriyet savcısına telefonda bildirilmiş, ihbar da adı geçen Ç. simli şahsın şubemizce hakkında işlem yapılan İ. Ç. olduğu tespit edilmiş. Olayla ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde;

İ.Ç’ in ikamet ettiği İlimiz Kışla Mahallesi Güner Sokak No.15 sayılı  ikamete  uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü  ve Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte bahse yere intikal edilmiş, ikamet  ile ikamet önünde park halinde bulunan  beyaz renkli Clio araç ve  plakalı  Renault Flaşh marka araçlar üzerinde  gerekli arama kararı talebi doğrultusunda yapılan arama neticesinde;

İkamet içinde şüpheliler İ.Ç, A. C., S.Ç., K. A., C.E. F.E.G., E.Ö.,  ikamet önünde park halinde bulunan  plakalı araç içerisinde M.Ö., T.U., R.U. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir .İkamet içinde  şahısların bulunduğu ve bu odada uyuşturucu madde kullandıkları ve uyuşturucu madde kullanmak için yapılan özel üç adet aparat, şeffaf naylon içerisinde 1.96 gr eroin maddesi olduğu değerlendirilen madde, şeffaf poşete sarılı kullanıma hazır 1.83 gr esrar maddesi, esrar ve eroin maddesini tartmakta kullanılan bir adet hassas terazi; şüpheli İ.Ç.'in yapılan üst aramasında toplam ( 4 )dört adet Suboxone. uyuşturucu  madde, şeffaf kilitli poşet 0.35gr metanfetamin uyuşturucu maddesi, bir adet, dipçiksiz pompalı diye tabir edilen tüfek ve bu tüfeğe basılı halde 5 adet, 12 kalibrelik dolu fişek, uzun dokuz tabir edilen 25 adet tabanca mermisi muhafaza altına alınmış elde edilen delillerin şüpheli İ.Ç.’ e ait olduğu, Şüpheli  A.C.'a ait bir adet çift taraflı açılabilen bıçak, iki adet 270 Miligram çakmak gazı, suç unsuru olarak tarafımızdan muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli Y.A. adına kayıtlı beyaz reno araç içerisinde yapılan aramada, bir adet, otomatik av tüfeği ve  27 adet 12 Kalibrelik dolu fişek bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

Arama sonucunda elde edilen bulgular doğrultusunda günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısına telefonla bilgi verilmiş, şüpheliler hakkında TCK 191 Maddesi gereğince işlem yapılması, Şüpheli İ.Ç. hakkında ayrıca TCK 188. maddesi gereğince ayrıca işlem yapılarak düzenlenecek evrakların ikmalen gönderilmesi talimatı alınmıştır.

 

Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğünce şüpheliler İ.Ç. ve A.C. hakkında E.Ö. isimli şahsı zorla alıkoyarak darp ettikleri, şahsın üzerinde bulunan parası ve cep telefonunu gasp ettikleri anlaşılmış, olayla ilgili olarak şahsılar hakkında yağma, 6136 SKM, Alıkoyma, Darp suçundan ayrıca işlem yapılmakta ve yine şüpheli S.Ç.'nin yapılan GBT sorgusunda Cezaevi Firarisi  ve Dolandırıcılık suçlarından  arandığı  tespit edilmiştir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.