POLİS EKİPLERİ UYUŞTURUCU BARONLARINA GEÇİT VERMİYOR

ASAYİŞ 21.09.2017 - 18:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3680+ kez okundu.
 

POLİS EKİPLERİ UYUŞTURUCU BARONLARINA GEÇİT VERMİYOR

İlimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi tespit edilen şüpheli şahıslar güvenlik güçlerimiz tarafından yakalandılar
İlimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan iki ayrı istihbarat çalışmasında, il dışından ilimize uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheli şahıslar yakalanarak, yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilmişlerdir. İstihbarat çalışmalar neticesinde, ilimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi tespit edilen bir araç yapılan çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Burdur ilinde yakalanmıştır. D.Ç isimli şahısın kullandığı araç içerisinde yapılan aramada 820 gram esrar maddesi ve 180 adet extasy uyuşturucu nitelikli hap yakalanmıştır. Bir diğer olayda yine yapılan istihbari çalışmalar neticesinde D.G isimli şahsın Denizli ilinden Burdur iline uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınması üzerine yapılan çalışmalarda adı geçen D.G. M.B isimli şahıslar 350 gram kubar esrar ile birlikte Atatürk Caddesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde kullanmış oldukları motosiklet ile yakalanmışlardır. Her iki ayrı olayda yakalanan şüpheli D.Ç., D.G ve B.B isimli şahıslar yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişlerdir. 2017 / 2018 eğitim öğretim döneminin de başladığı şu günlerde, ülkemiz için en önemli sorunlardan bir tanesi olan uyuşturucu belasına çocuklarımızın, gençlerimizin bulaşmasını önlemek adına vatandaşlarımızın şüpheli gördükleri durumları, özellikle velilerimizin okul çevrelerinde şüpheli gördükleri şahısları güvenlik güçlerimize bildirmeleri önem arz etmektedir.  
İlimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi tespit edilen şüpheli şahıslar güvenlik güçlerimiz tarafından yakalandılar

İlimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan iki ayrı istihbarat çalışmasında, il dışından ilimize uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheli şahıslar yakalanarak, yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilmişlerdir.

İstihbarat çalışmalar neticesinde, ilimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi tespit edilen bir araç yapılan çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Burdur ilinde yakalanmıştır. D.Ç isimli şahısın kullandığı araç içerisinde yapılan aramada 820 gram esrar maddesi ve 180 adet extasy uyuşturucu nitelikli hap yakalanmıştır.

Bir diğer olayda yine yapılan istihbari çalışmalar neticesinde D.G isimli şahsın Denizli ilinden Burdur iline uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınması üzerine yapılan çalışmalarda adı geçen D.G. M.B isimli şahıslar 350 gram kubar esrar ile birlikte Atatürk Caddesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde kullanmış oldukları motosiklet ile yakalanmışlardır.

Her iki ayrı olayda yakalanan şüpheli D.Ç., D.G ve B.B isimli şahıslar yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişlerdir.

2017 / 2018 eğitim öğretim döneminin de başladığı şu günlerde, ülkemiz için en önemli sorunlardan bir tanesi olan uyuşturucu belasına çocuklarımızın, gençlerimizin bulaşmasını önlemek adına vatandaşlarımızın şüpheli gördükleri durumları, özellikle velilerimizin okul çevrelerinde şüpheli gördükleri şahısları güvenlik güçlerimize bildirmeleri önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.