POLİS MERKEZ VE İLÇELER DE ZEHİR TAKİBİNDE

GÜNDEM 30.09.2016 - 16:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4395+ kez okundu.
 

POLİS MERKEZ VE İLÇELER DE ZEHİR TAKİBİNDE

Burdur merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar yapıldı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İlimiz merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; OLAY-1 19.09.2016 günü saat 21:00 sıralarında Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince H.G. isimli şahıstan 22 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirilmiş, şahıs hakkında TCK 188 SKM suçundan adli işlem yapılarak, çıkartıldığı Adli Makamlarca serbest bırakılmıştır. OLAY-2 25/09/2016 günü saat 21:30 sıralarında Çavdır İlçe Emniyet Amirliği ve Çavdır Bölge Trafik İstasyon Amirliği görevlilerince A.U isimli şahıstan, REMİNGTON SYRACUSA (9 mm) marka ruhsatsız bir adet tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör, 15 adet dolu tabanca fişeği ve toplam 6.28 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs hakkında TCK 191 SKM, 6136 SKM., Resmi Belgede Sahtecilik ve Başkasına Ait Kimlik Bilgisini Kullanmak suçundan adli işlem yapılarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.  
Burdur merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar yapıldı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İlimiz merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

OLAY-1 19.09.2016 günü saat 21:00 sıralarında Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince H.G. isimli şahıstan 22 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirilmiş, şahıs hakkında TCK 188 SKM suçundan adli işlem yapılarak, çıkartıldığı Adli Makamlarca serbest bırakılmıştır.

OLAY-2 25/09/2016 günü saat 21:30 sıralarında Çavdır İlçe Emniyet Amirliği ve Çavdır Bölge Trafik İstasyon Amirliği görevlilerince A.U isimli şahıstan, REMİNGTON SYRACUSA (9 mm) marka ruhsatsız bir adet tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör, 15 adet dolu tabanca fişeği ve toplam 6.28 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs hakkında TCK 191 SKM, 6136 SKM., Resmi Belgede Sahtecilik ve Başkasına Ait Kimlik Bilgisini Kullanmak suçundan adli işlem yapılarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.