POLİS TARAFINDAN SOKAK SATICILARINA OPERASYON

ASAYİŞ 08.08.2017 - 12:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3797+ kez okundu.
 

POLİS TARAFINDAN SOKAK SATICILARINA OPERASYON

Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilimiz merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan torbacılara savaş açtı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilimiz merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda, D.Ç isimli bir şahısın üzerinde 15 adet Extacy hap ve 4 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Burdur İl genelinde torbacı tabir edilen şahısların il dışından getirdikleri ve pazarlamaya çalıştıkları ihbarları alınmasının ardından harekete geçen polis timleri araştırmalar sonucu tespit edilen ve daha önceden uyuşturucu sattığı bilenen kişiler üzerinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında uygulamalara devam etmektedir. İlimizde huzur ve güven ortamının devam etmesi için, güvenlik güçlerimiz tarafından emniyet ve asayiş hizmetlerine 7 / 24 aralıksız devam edilmektedir.  Gözaltına alınan D. Ç. isimli şahıs yapılan işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilmiştir.  
Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilimiz merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan torbacılara savaş açtı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilimiz merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda, D.Ç isimli bir şahısın üzerinde 15 adet Extacy hap ve 4 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Burdur İl genelinde torbacı tabir edilen şahısların il dışından getirdikleri ve pazarlamaya çalıştıkları ihbarları alınmasının ardından harekete geçen polis timleri araştırmalar sonucu tespit edilen ve daha önceden uyuşturucu sattığı bilenen kişiler üzerinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında uygulamalara devam etmektedir.

İlimizde huzur ve güven ortamının devam etmesi için, güvenlik güçlerimiz tarafından emniyet ve asayiş hizmetlerine 7 / 24 aralıksız devam edilmektedir. 

Gözaltına alınan D. Ç. isimli şahıs yapılan işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.