POLİS ZEHİR TÜCCARLARI YAKAYI ELE VERDİ

ASAYİŞ 28.01.2021 - 21:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3920+ kez okundu.
 

POLİS ZEHİR TÜCCARLARI YAKAYI ELE VERDİ

Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri tarafından 27.01.2021 günü yapılan operasyonda önemli miktarda uyuşturucu yakalamıştır
İlimiz merkezi Antalya Karayolu üzerinde durdurulan ve çekiciye yüklü olduğu görülen bir minibüste Narkotik Köpeği Sarik ile yapılan aramada; piyasa değeri yaklaşık 1.300.000 (bir milyon üç yüz bin) TL civarında olan 21 kilogram 520 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ankara ilinden Antalya iline nakledildiği anlaşılan maddeleri teslim alacak şahısların yakalanması amacıyla Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan müşterek operasyon sonucu (K.A.), (M.A.), (A.A.) ve (U.N.) isimli şahıslar Antalya ilinde yakalanarak “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında tahkikat yapılmak üzere ilimize intikal ettirilmişlerdir. Olayla ilgili olarak İlimize getirildikten sonra işlemlerinin ardından 28.01.2021 günü adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (A.A.) isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken (K.A.), (M.A.) ve (U.N.) isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. 
Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri tarafından 27.01.2021 günü yapılan operasyonda önemli miktarda uyuşturucu yakalamıştır

İlimiz merkezi Antalya Karayolu üzerinde durdurulan ve çekiciye yüklü olduğu görülen bir minibüste Narkotik Köpeği Sarik ile yapılan aramada; piyasa değeri yaklaşık 1.300.000 (bir milyon üç yüz bin) TL civarında olan 21 kilogram 520 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Ankara ilinden Antalya iline nakledildiği anlaşılan maddeleri teslim alacak şahısların yakalanması amacıyla Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan müşterek operasyon sonucu (K.A.), (M.A.), (A.A.) ve (U.N.) isimli şahıslar Antalya ilinde yakalanarak “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında tahkikat yapılmak üzere ilimize intikal ettirilmişlerdir.

Olayla ilgili olarak İlimize getirildikten sonra işlemlerinin ardından 28.01.2021 günü adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (A.A.) isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken (K.A.), (M.A.) ve (U.N.) isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.