“PROJELERDEKİ KONULARI MEMNUNİYETLE KARŞILADIK”

YAŞAM 19.01.2020 - 12:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3992+ kez okundu.
 

“PROJELERDEKİ KONULARI MEMNUNİYETLE KARŞILADIK”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Lavanta Tanıtım Merkezi” ve “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesini değerlendirdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur için her şey güzel anlayışı ile “Lavanta Tanıtım Merkezi” ve “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” Söz konusu projelerdeki gelişmeleri memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “İş dünyası olarak; Valiliğimizin başlatmış olduğu Lavanta Yolu Projesi içerisinde yer alan ‘Lavanta Tanıtım Merkezi’nin yapımına başlanmasını memnuniyetle karşıladık. Tanıtım merkezinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) üyelerimizin ekonomiye katkıda bulunmaları doğrultusunda bir adım daha atılmış oldu. Diğer bir moral veren gelişme de uyuşturucu batağında olan kişilerin topluma yeniden kazandırılması amacıyla başlatılan ‘Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum’  çalışmasının İç İşleri Bakanlığınca tüm Türkiye’ye örnek gösterilerek, Bakanlığın İnternet Sayfasında yayınlanmasıdır. Bizler BUTSO Yönetim Kurulu olarak, bahsettiğim bu her iki projenin de paydaşı olduğumuz için projeleri ilgilendiren bu gelişmeleri memnuniyetle karşıladık. Her iki projenin başlangıcında ve gelişmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İlimizin sosyoekonomik kalkınmasında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Lavanta Tanıtım Merkezi” ve “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesini değerlendirdi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur için her şey güzel anlayışı ile “Lavanta Tanıtım Merkezi” ve “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” Söz konusu projelerdeki gelişmeleri memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “İş dünyası olarak; Valiliğimizin başlatmış olduğu Lavanta Yolu Projesi içerisinde yer alan ‘Lavanta Tanıtım Merkezi’nin yapımına başlanmasını memnuniyetle karşıladık. Tanıtım merkezinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) üyelerimizin ekonomiye katkıda bulunmaları doğrultusunda bir adım daha atılmış oldu.

Diğer bir moral veren gelişme de uyuşturucu batağında olan kişilerin topluma yeniden kazandırılması amacıyla başlatılan ‘Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum’  çalışmasının İç İşleri Bakanlığınca tüm Türkiye’ye örnek gösterilerek, Bakanlığın İnternet Sayfasında yayınlanmasıdır.

Bizler BUTSO Yönetim Kurulu olarak, bahsettiğim bu her iki projenin de paydaşı olduğumuz için projeleri ilgilendiren bu gelişmeleri memnuniyetle karşıladık. Her iki projenin başlangıcında ve gelişmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İlimizin sosyoekonomik kalkınmasında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.