RAMAZAN EĞLENCELERİNDE; “ ASLI GÜNGÖR RÜZGARI ESTİ”

SANAT 13.05.2019 - 15:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4649+ kez okundu.
 

RAMAZAN EĞLENCELERİNDE; “ ASLI GÜNGÖR RÜZGARI ESTİ”

Burdur Belediyesi Ramazan Erkinlikleri kapsamında sahne alan pop müzik sanatçısı Aslı Güngör Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.
Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında pop müzik sanatçısı Aslı Güngör şenlik alanında sahne aldı. Çok sayıda Burdurlunun katıldığı konserde Sanatçı Aslı Güngör, unutulmaz parçalarından oluşan bir repertuar seslendirdi. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Öncelikle ramazan ayının 1. haftasını geride bıraktık. Hepinizin ramazan ayını kutlamak istiyorum. 5 yıl önce sizlere söz vermiştik. Bu sözümüzü tutmaya çalışıyoruz. Burdur her şeyin en iyisine layık dedi.  “Onların istemediği ne kadar sanatçı var ise buyursunlar gelsinler”  Başkan Ercengiz "Bazı Belediye Başkanı arkadaşlarımız bazı sanatçıların gelmesini istememeye başlamışlar. Onların istemediği ne kadar sanatçı var ise buyursunlar gelsinler Burdur’un sahnesi bütün sanatçılara açıktır. Bizi bir arada tutan birçok değer var. Yalnızca siyaset için bir araya gelip siyasetten ötürü de birbirimizden ayrılamayız. Spor da lazım, Sanatta lazım, Kültürde lazım, Sevgi lazım kısacası “Herşey çok güzel olacak” diyorum. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Sanatçı Aslı Güngöre verdiği konserden dolayı teşekkür eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, etkinliğin anısına sanatçıya plaket ve çiçek verdi.  Konser, Sanatçı Aslı Güngör ve Burdurluların hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ile son buldu.  
Burdur Belediyesi Ramazan Erkinlikleri kapsamında sahne alan pop müzik sanatçısı Aslı Güngör Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında pop müzik sanatçısı Aslı Güngör şenlik alanında sahne aldı. Çok sayıda Burdurlunun katıldığı konserde Sanatçı Aslı Güngör, unutulmaz parçalarından oluşan bir repertuar seslendirdi.

Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Öncelikle ramazan ayının 1. haftasını geride bıraktık. Hepinizin ramazan ayını kutlamak istiyorum. 5 yıl önce sizlere söz vermiştik. Bu sözümüzü tutmaya çalışıyoruz. Burdur her şeyin en iyisine layık dedi. 

“Onların istemediği ne kadar sanatçı var ise buyursunlar gelsinler” 

Başkan Ercengiz "Bazı Belediye Başkanı arkadaşlarımız bazı sanatçıların gelmesini istememeye başlamışlar. Onların istemediği ne kadar sanatçı var ise buyursunlar gelsinler Burdur’un sahnesi bütün sanatçılara açıktır. Bizi bir arada tutan birçok değer var. Yalnızca siyaset için bir araya gelip siyasetten ötürü de birbirimizden ayrılamayız. Spor da lazım, Sanatta lazım, Kültürde lazım, Sevgi lazım kısacası “Herşey çok güzel olacak” diyorum. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatçı Aslı Güngöre verdiği konserden dolayı teşekkür eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, etkinliğin anısına sanatçıya plaket ve çiçek verdi. 

Konser, Sanatçı Aslı Güngör ve Burdurluların hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.