REKTÖR, BERABERİNDEKİLER FORD ARAŞTARMA MERKEZİNİ GEZDİLER

TEKNOLOJİ 29.09.2016 - 10:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3303+ kez okundu.
 

REKTÖR, BERABERİNDEKİLER FORD ARAŞTARMA MERKEZİNİ GEZDİLER

Merkez Araştırma Müdürü Detlef GİNNES tarafından Rektör Prof Dr Adem Korkmaz ve beraberindekilere bir sunum gerçekleştirildi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör’ü Prof Dr Adem Korkmaz ve bir gurup bilim adamı mesleki eğitim uygulamalarını yerinde görmek, etkinliklere katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Almanya’da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş ACAR, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Latif Gürkan KAYA, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sibel KARAKELLE, Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Doç. Dr. Dursun KÖSE, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan YILMAZ, Burdur Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN, Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet UYUMAZ ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Serkan ÖKTEM’in bugünkü durağı Ford Araştırma Merkezi oldu. Merkezde, Rektörümüz ve beraberindeki heyeti Ford Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülbahar ULUDOĞAN karşıladı. Kendilerine burada sunum yapan ULUDOĞAN, eğitim merkezinin işleyişi, öğrenci potansiyeli, istihdam politikaları, teorik ve uygulama esasları, eğitim süreleri gibi konularda bilgiler verdi. Ardından Ford Merkez Araştırma Müdürü Detlef GİNNES tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından Rektörümüz ve beraberindeki heyet, uygulama atölyelerini gezdiler. Her birim sorumlusundan bilgi alan Rektörümüz, öğrencilerle de bir süre sohbet ettikten sonra Ford Üretim Merkezi’nde fabrika sorumluları eşliğinde incelemelerde bulundu. Merkezde fabrika sorumluları tarafından bir arabanın başlangıcından sonuna kadarki üretim evreleri tanıtıldı.  
Merkez Araştırma Müdürü Detlef GİNNES tarafından Rektör Prof Dr Adem Korkmaz ve beraberindekilere bir sunum gerçekleştirildi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör’ü Prof Dr Adem Korkmaz ve bir gurup bilim adamı mesleki eğitim uygulamalarını yerinde görmek, etkinliklere katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Almanya’da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş ACAR, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Latif Gürkan KAYA, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sibel KARAKELLE, Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Doç. Dr. Dursun KÖSE, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan YILMAZ, Burdur Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN, Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet UYUMAZ ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Serkan ÖKTEM’in bugünkü durağı Ford Araştırma Merkezi oldu.

Merkezde, Rektörümüz ve beraberindeki heyeti Ford Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülbahar ULUDOĞAN karşıladı. Kendilerine burada sunum yapan ULUDOĞAN, eğitim merkezinin işleyişi, öğrenci potansiyeli, istihdam politikaları, teorik ve uygulama esasları, eğitim süreleri gibi konularda bilgiler verdi.

Ardından Ford Merkez Araştırma Müdürü Detlef GİNNES tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından Rektörümüz ve beraberindeki heyet, uygulama atölyelerini gezdiler.

Her birim sorumlusundan bilgi alan Rektörümüz, öğrencilerle de bir süre sohbet ettikten sonra Ford Üretim Merkezi’nde fabrika sorumluları eşliğinde incelemelerde bulundu. Merkezde fabrika sorumluları tarafından bir arabanın başlangıcından sonuna kadarki üretim evreleri tanıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.