REKTÖR KORKMAZ’DAN NEZAKET ZİYARETİ

YAŞAM 09.10.2020 - 11:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1934+ kez okundu.
 

REKTÖR KORKMAZ’DAN NEZAKET ZİYARETİ

MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz ve MAKÜ Genel Sekreterini ziyaretleri esnasında Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy karşıladı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy’u ziyaret etmişlerdir.. Bölge Müdürü Refik Ulusoy MAKÜ Rektörü ve Genel Sekreterini makamında misafir ederek Bölge Müdürlüğümüz çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Burdur MAK Üniversitesi ile Bölge Müdürlüğümüzün birlikte yapabileceği çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz Bölge Müdürü Refik Ulusoy’a Üniversiteleri adına plaket ve hediye takdim ettikten sonra nazik ev sahipliği için teşekkür etti. Bölge Müdürü Refik Ulusoy Rektör Adem Korkmaz’ı ve Genel Sekreteri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti  
MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz ve MAKÜ Genel Sekreterini ziyaretleri esnasında Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy karşıladı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy’u ziyaret etmişlerdir..

Bölge Müdürü Refik Ulusoy MAKÜ Rektörü ve Genel Sekreterini makamında misafir ederek Bölge Müdürlüğümüz çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Burdur MAK Üniversitesi ile Bölge Müdürlüğümüzün birlikte yapabileceği çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz Bölge Müdürü Refik Ulusoy’a Üniversiteleri adına plaket ve hediye takdim ettikten sonra nazik ev sahipliği için teşekkür etti.

Bölge Müdürü Refik Ulusoy Rektör Adem Korkmaz’ı ve Genel Sekreteri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.