SICAKLARIN ARTMASI BELEDİYELERİ HAREKETE GEÇİRDİ

DİĞER 12.08.2017 - 09:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3990+ kez okundu.
 

SICAKLARIN ARTMASI BELEDİYELERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Bucak Belediyesi ilaçlama ekipleri, Bucak genelindeki karasinek, sivrisinek ve haşerelerin muhtemel üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarına hız verdi.
Havaların sıcak gitmesiyle birlikte haşere ve sinekler larvalarından çıkmaya başlamasının ardından haşere ve sinekle mücadele de hız kazandırılan çalışmalar kapsamında haşere ve sivrisinek üreme alanı olan kanallar, göletler, su birikintileri gibi alanlarda ilaçlama uygulamaları gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Sinek ve haşere popülasyonunu kontrol altında tutabilmek için parklar, mesire alanları, su birikintileri, kanallar, dere yatakları, sazlık alanlar, parklar, cami bahçelerinde ve çöp konteynerlerinde başlatılan sinek ve haşere mücadelesi aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, düzenli olarak sivrisinek, karasinek, hamam böceği, bit, pire, kene, fare gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca insan sağlığı için tehlike oluşturan her türlü bakteri, virüs, mantar gibi mikroorganizmalara karşı da mücadele ediliyor. Uygulamalar haftalık program dâhilinde tüm mahallelerimizde; sezon boyunca devam edecektir” dedi.  
Bucak Belediyesi ilaçlama ekipleri, Bucak genelindeki karasinek, sivrisinek ve haşerelerin muhtemel üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Havaların sıcak gitmesiyle birlikte haşere ve sinekler larvalarından çıkmaya başlamasının ardından haşere ve sinekle mücadele de hız kazandırılan çalışmalar kapsamında haşere ve sivrisinek üreme alanı olan kanallar, göletler, su birikintileri gibi alanlarda ilaçlama uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Sinek ve haşere popülasyonunu kontrol altında tutabilmek için parklar, mesire alanları, su birikintileri, kanallar, dere yatakları, sazlık alanlar, parklar, cami bahçelerinde ve çöp konteynerlerinde başlatılan sinek ve haşere mücadelesi aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, düzenli olarak sivrisinek, karasinek, hamam böceği, bit, pire, kene, fare gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca insan sağlığı için tehlike oluşturan her türlü bakteri, virüs, mantar gibi mikroorganizmalara karşı da mücadele ediliyor. Uygulamalar haftalık program dâhilinde tüm mahallelerimizde; sezon boyunca devam edecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.