SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN LİSELERDE KONTENJAN ARTIŞI

EĞİTİM 11.01.2020 - 12:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3910+ kez okundu.
 

SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN LİSELERDE KONTENJAN ARTIŞI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik sınavla öğrenci alan bazı liselerde ki kontenjan artışı ile ilgili açıklamada bulundu.
“EĞİTİM KENTİ BURDUR’DA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR” Burdur’un eğitimde marka bir şehir olduğunu belirten Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik “Burdur’umuz eğitimde ciddi başarı sağlamış bir İlimiz. AK Parti hükümetlerimiz Burdur’umuzda birçok eğitim yatırımına imza attı. Bu yatırımlarımızın yanı sıra mevcut okullarımızın talep ve istekleri ile ilgili de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda sınavla öğrenci alan okulların kontenjan arttırımı ili ilgili birçok talep gelmişti. Milli Eğitim Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında gelen talepleri değerlendirmesi sonrasında yapılan düzenlemelerde İlimizde Ercan Akın Fen Lisesinin kontenjanı 90 dan 120 ye, Adem Tolunay Fen Lisesinin kontenjanı 60 dan 90 a, Proje imam hatip Lisesinin kontenjanı 60 dan 90 a çıkartılmıştır. Biz milletvekilleri olarak İlimiz ve İlçelerimizin talep ve sorunları ile ilgili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitimde büyük başarı kazanan İlimizde bu başarısının devamı için desteklerimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundular.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik sınavla öğrenci alan bazı liselerde ki kontenjan artışı ile ilgili açıklamada bulundu.

“EĞİTİM KENTİ BURDUR’DA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Burdur’un eğitimde marka bir şehir olduğunu belirten Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik “Burdur’umuz eğitimde ciddi başarı sağlamış bir İlimiz. AK Parti hükümetlerimiz Burdur’umuzda birçok eğitim yatırımına imza attı. Bu yatırımlarımızın yanı sıra mevcut okullarımızın talep ve istekleri ile ilgili de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda sınavla öğrenci alan okulların kontenjan arttırımı ili ilgili birçok talep gelmişti. Milli Eğitim Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında gelen talepleri değerlendirmesi sonrasında yapılan düzenlemelerde İlimizde Ercan Akın Fen Lisesinin kontenjanı 90 dan 120 ye,
Adem Tolunay Fen Lisesinin kontenjanı 60 dan 90 a, Proje imam hatip Lisesinin kontenjanı 60 dan 90 a çıkartılmıştır. Biz milletvekilleri olarak İlimiz ve İlçelerimizin talep ve sorunları ile ilgili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitimde büyük başarı kazanan İlimizde bu başarısının devamı için desteklerimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.