SAĞLIK EKİBİ BAŞARIYA İMZA ATTI

SAĞLIK 15.11.2016 - 17:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2207+ kez okundu.
 

SAĞLIK EKİBİ BAŞARIYA İMZA ATTI

Burdur Heyeti, Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatlarından derecelerle döndü.Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret ederek kazandıkları kupayı kendisine sundular.
Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatlarından dereceyle dönen UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret ederek kazandıkları kupayı kendisine sundular. Heyetin Vali Yılmaz’ı ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Metin Demir, Müdür Yardımcısı Dr. Alper Teker, Şube Müdürü Uğur Üstün, ilimizi temsil eden UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri perosenli yer aldı. Vali Yılmaz, ilimizi başarıyla temsil ettikleri için her iki ekibe de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. İnsan hayatında saniyelerin bile çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin bu başarıları bizleri memnun etmiştir dedi. Antalya İlinde birincisi düzenlenen Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatlarına Türkiye’den 45 ilin yanı sıra Azerbaycan, Sırbistan, Makedonya ve Macaristan’dan yaklaşık 650 kişilik Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekipleri katılmıştı. Olimpiyatlara Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nü temsilen katılan heyetten, Burdur UMKE ekibi UMKE rallisi bölümünde tüm etapların ortalamasında üçüncü, Burdur 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi’de 112 rallisi bölümünde Adli Olgular etabında birinci olmuştu. Gerçekleştirdikleri ziyarette kazandıkları kupa ve belgeyi Vali Yılmaz’a sunan UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibi ziyaretleri sonrası Valilikten ayrıldılar.         
Burdur Heyeti, Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatlarından derecelerle döndü.Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret ederek kazandıkları kupayı kendisine sundular.

Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatlarından dereceyle dönen UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret ederek kazandıkları kupayı kendisine sundular.

Heyetin Vali Yılmaz’ı ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Metin Demir, Müdür Yardımcısı Dr. Alper Teker, Şube Müdürü Uğur Üstün, ilimizi temsil eden UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri perosenli yer aldı.

Vali Yılmaz, ilimizi başarıyla temsil ettikleri için her iki ekibe de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. İnsan hayatında saniyelerin bile çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin bu başarıları bizleri memnun etmiştir dedi.

Antalya İlinde birincisi düzenlenen Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatlarına Türkiye’den 45 ilin yanı sıra Azerbaycan, Sırbistan, Makedonya ve Macaristan’dan yaklaşık 650 kişilik Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekipleri katılmıştı.

Olimpiyatlara Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nü temsilen katılan heyetten, Burdur UMKE ekibi UMKE rallisi bölümünde tüm etapların ortalamasında üçüncü, Burdur 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi’de 112 rallisi bölümünde Adli Olgular etabında birinci olmuştu.

Gerçekleştirdikleri ziyarette kazandıkları kupa ve belgeyi Vali Yılmaz’a sunan UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibi ziyaretleri sonrası Valilikten ayrıldılar. 

 

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.