SAĞLIK TESİSLERİNE YENİ ATAMALAR YAPILDI

SİYASET 27.01.2017 - 20:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4357+ kez okundu.
 

SAĞLIK TESİSLERİNE YENİ ATAMALAR YAPILDI

Ak Parti Burdur Milletvekili , Çevre Komisyonu Katip üyesi, Güvenlik Komisyonu üyesi Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur iline yeni doktor atamalarının yapıldığını bildirdi.
Milletvekili Özçelik yaptığı yazılı açıklamada kurum içi atama ile ilimize 3 uzman hekim, 1 uzman diş hekimi, 1 diş hekimi, 1 psikolog, 1 eczacı, 5 hemşire, 1 ebe, 4 röntgen teknisyeni, 3 kadrolu tıbbi sekreter ve 1 sosyal çalışma uzmanının Burdur ili ve ilçelerine atandığını belirtti. Özçelik, "Sağlık alanında bir çok yatırımımız devam etmektedir. Bu yatırımların kaliteli hizmet verebilmesi için  doktor ve personel eksikliklerimizi giderebilmek için görüşmelerimiz sürüyor.Yeni yapılan kurum içi atamada ilimize atanan doktor ve diğer sağlık personellerine görevlerinde başarılar diler, halkımıza ve ilimize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı. Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne Diş Tabibi, Yeşilova Devlet Hastanesi'ne ebe,Bucak Devlet Hastanesi'ne eczacı, Bucak Devlet Hastanesi'ne 2 hemşire, Burdur Devlet Hastanesi'ne 2 hemşire, Yeşilova Devlet Hastanesi'ne hemşire, Burdur Devlet Hastanesi'ne psikolog, Bucak Devlet Hastanesi'ne röntgen görevlisi, Burdur Devlet Hastanesi'ne 2 sağlık memuru röntgen, Bucak, Burdur ve Yeşilova Devlet Hastanelerine tıbbi sekreter, Bucak Devlet Hastanesi'ne sağlık teknikeri, Bucak Devlet Hastanesi'ne sosyal çalışmacı, Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne restoratif diş tedavisi uzman diş tabibi, Bucak Devlet Hastanesi'ne anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Burdur Devlet Hastanesi'ne göz hastalıkları uzman doktoru, Bucak Devlet Hastanesi'ne iç hastalıkları uzman doktoru atamaları yapıldı
Ak Parti Burdur Milletvekili , Çevre Komisyonu Katip üyesi, Güvenlik Komisyonu üyesi Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur iline yeni doktor atamalarının yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Özçelik yaptığı yazılı açıklamada kurum içi atama ile ilimize 3 uzman hekim, 1 uzman diş hekimi, 1 diş hekimi, 1 psikolog, 1 eczacı, 5 hemşire, 1 ebe, 4 röntgen teknisyeni, 3 kadrolu tıbbi sekreter ve 1 sosyal çalışma uzmanının Burdur ili ve ilçelerine atandığını belirtti.
Özçelik, "Sağlık alanında bir çok yatırımımız devam etmektedir. Bu yatırımların kaliteli hizmet verebilmesi için  doktor ve personel eksikliklerimizi giderebilmek için görüşmelerimiz sürüyor.Yeni yapılan kurum içi atamada ilimize atanan doktor ve diğer sağlık personellerine görevlerinde başarılar diler, halkımıza ve ilimize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne Diş Tabibi, Yeşilova Devlet Hastanesi'ne ebe,Bucak Devlet Hastanesi'ne eczacı, Bucak Devlet Hastanesi'ne 2 hemşire, Burdur Devlet Hastanesi'ne 2 hemşire, Yeşilova Devlet Hastanesi'ne hemşire, Burdur Devlet Hastanesi'ne psikolog, Bucak Devlet Hastanesi'ne röntgen görevlisi, Burdur Devlet Hastanesi'ne 2 sağlık memuru röntgen, Bucak, Burdur ve Yeşilova Devlet Hastanelerine tıbbi sekreter, Bucak Devlet Hastanesi'ne sağlık teknikeri, Bucak Devlet Hastanesi'ne sosyal çalışmacı, Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne restoratif diş tedavisi uzman diş tabibi, Bucak Devlet Hastanesi'ne anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Burdur Devlet Hastanesi'ne göz hastalıkları uzman doktoru, Bucak Devlet Hastanesi'ne iç hastalıkları uzman doktoru atamaları yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.