SAĞLIKÇILARDAN SAĞLIK OLSUN PROĞRAMI KANAL 15’DE

SAĞLIK 02.01.2017 - 12:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4160+ kez okundu.
 

SAĞLIKÇILARDAN SAĞLIK OLSUN PROĞRAMI KANAL 15’DE

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği tarafından hazırlanan ve Barış Seven’in sunacağı Sağlık Olsun Programı 3 Ocak 2017 Salı Günü Saat 18:00’de Kanal 15 ekranlarında yayına başlıyor.
Barış Seven’in sunacağıAlanında Uzman Sağlık Profesyonellerinin konuk olacağı Sağlık Olsun Programının Tekrarları Perşembe Akşamı Saat 22:00 ve Pazar Günü Öğleden Sonra Saat 16:00’da Kanal 15 Ekranlarında olacak. Program hakkında açıklama yapan Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Reha Sermed Aygören, program sayesinde hastalıklar  hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaparak, sağlıklı yaşam kültürü oluşturmayı, bireylerin sağlığı ile ilgili farkındalıklarını,  bilgi düzeylerini ve  kontrol yeteneklerini artırmayı amaçladıklarını dile getirdi. Programda, vatandaşlarımızın merak ettiği ve en çok sorulan soruların yanıtlarının ele alınacağını vurgulayan Op.Dr. Aygören, alanında uzman doktorlarımız, konuk oldukları programlarda hastalıklar, yeni uygulamalar, tedavilerdeki yenilikler ve en çok sorulan soruların yanıtlarını vermeye çalışacaklar.” dedi. Özellikle vatandaşlarımızın ne tür şikayetlerde hangi uzmana başvurmaları gerektiği hususunda yaşadıkları tereddütleri giderme noktasında da etkili olacağını düşündüğümüz programın tedavi hizmetine erişimde doğru kararların alınmasına, hizmet kalitesi ile hasta memnuniyetinin artırılmasına da olumlu  katkı sağlayacağını ifade eden Op.Dr. Aygören yapım ve yayında emeği geçen herkese de teşekkür etti.  Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Sermed Aygören son olarak vatandaşlarımızın hastaneye başvuru esnasında sıra beklemeksizin muayene olabilmeleri için Alo 182 olarak bilinen, internet üzerinden ve mobil cihazlar üzerinden de randevu oluşturulabilen Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni (MHRS) kullanmalarını ve acil servislere müracaatlarda daha hassas davranmalarını tavsiye etti.    İlk hafta programa Bucak Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı  Uzm.Dr. Hüseyin Yıldız konuk oluyor. Uzm.Dr. Hüseyin Yıldız çocuklarda  en çok rastlanan üst solunum yolu enfeksiyonları, geniz eti problemleri ve cerrahi müdahale , kulak , kulak zarı problemleri ve kulak temizleme çubuğu kullanımı, baş dönmesi gibi bir çok konuya değiniyor.    
Burdur Kamu Hastaneleri Birliği tarafından hazırlanan ve Barış Seven’in sunacağı Sağlık Olsun Programı 3 Ocak 2017 Salı Günü Saat 18:00’de Kanal 15 ekranlarında yayına başlıyor.

Barış Seven’in sunacağıAlanında Uzman Sağlık Profesyonellerinin konuk olacağı Sağlık Olsun Programının Tekrarları Perşembe Akşamı Saat 22:00 ve Pazar Günü Öğleden Sonra Saat 16:00’da Kanal 15 Ekranlarında olacak.

Program hakkında açıklama yapan Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Reha Sermed Aygören, program sayesinde hastalıklar  hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaparak, sağlıklı yaşam kültürü oluşturmayı, bireylerin sağlığı ile ilgili farkındalıklarını,  bilgi düzeylerini ve  kontrol yeteneklerini artırmayı amaçladıklarını dile getirdi. Programda, vatandaşlarımızın merak ettiği ve en çok sorulan soruların yanıtlarının ele alınacağını vurgulayan Op.Dr. Aygören, alanında uzman doktorlarımız, konuk oldukları programlarda hastalıklar, yeni uygulamalar, tedavilerdeki yenilikler ve en çok sorulan soruların yanıtlarını vermeye çalışacaklar.” dedi. Özellikle vatandaşlarımızın ne tür şikayetlerde hangi uzmana başvurmaları gerektiği hususunda yaşadıkları tereddütleri giderme noktasında da etkili olacağını düşündüğümüz programın tedavi hizmetine erişimde doğru kararların alınmasına, hizmet kalitesi ile hasta memnuniyetinin artırılmasına da olumlu  katkı sağlayacağını ifade eden Op.Dr. Aygören yapım ve yayında emeği geçen herkese de teşekkür etti. 

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Sermed Aygören son olarak vatandaşlarımızın hastaneye başvuru esnasında sıra beklemeksizin muayene olabilmeleri için Alo 182 olarak bilinen, internet üzerinden ve mobil cihazlar üzerinden de randevu oluşturulabilen Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni (MHRS) kullanmalarını ve acil servislere müracaatlarda daha hassas davranmalarını tavsiye etti.   

İlk hafta programa Bucak Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı  Uzm.Dr. Hüseyin Yıldız konuk oluyor. Uzm.Dr. Hüseyin Yıldız çocuklarda  en çok rastlanan üst solunum yolu enfeksiyonları, geniz eti problemleri ve cerrahi müdahale , kulak , kulak zarı problemleri ve kulak temizleme çubuğu kullanımı, baş dönmesi gibi bir çok konuya değiniyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.