“SAĞLIKLI TAYFA, RAFADAN TAYFA” MÜZİKALİ BEĞENİLDİ

ÇOCUK 27.05.2018 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4954+ kez okundu.
 

“SAĞLIKLI TAYFA, RAFADAN TAYFA” MÜZİKALİ BEĞENİLDİ

Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklar hem sağlıklı beslenme konusunda bilgiler aldı hem de anne babalarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.
Sağlık Bakanlığının, “Obezite ile mücadele kapsamında, toplumun sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşviki konularında bilgilendirilmesi ile çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı yaşamın teşviki” konularında farkındalığın arttırılması amacıyla, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulması ve çocukları sağlıklı yaşama özendirme temalı “Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa” müzikal gösterim etkinliği 26 Mayıs 2018 tarihinde ilimiz Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklar hem sağlıklı beslenme konusunda bilgiler aldı hem de anne babalarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi. Seyirci miniklerinde heyecanla izlediği gösterilerde babalar ve anneler de çocuklarıyla aynı heyecanı yaşadılar. Gösterimde ,Burdur İl Sağlık Müdürlüğünce Sağlık Çocuk Dergileri, Ağız-Diş Sağlığı Setleri, Şapka ve Broşürler dağıtıldı. Halkımızın yoğun katılımının olduğu müzikal beğeniyle izlendi.
Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklar hem sağlıklı beslenme konusunda bilgiler aldı hem de anne babalarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

Sağlık Bakanlığının, “Obezite ile mücadele kapsamında, toplumun sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşviki konularında bilgilendirilmesi ile çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı yaşamın teşviki” konularında farkındalığın arttırılması amacıyla, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulması ve çocukları sağlıklı yaşama özendirme temalı “Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa” müzikal gösterim etkinliği 26 Mayıs 2018 tarihinde ilimiz Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklar hem sağlıklı beslenme konusunda bilgiler aldı hem de anne babalarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi. Seyirci miniklerinde heyecanla izlediği gösterilerde babalar ve anneler de çocuklarıyla aynı heyecanı yaşadılar.

Gösterimde ,Burdur İl Sağlık Müdürlüğünce Sağlık Çocuk Dergileri, Ağız-Diş Sağlığı Setleri, Şapka ve Broşürler dağıtıldı. Halkımızın yoğun katılımının olduğu müzikal beğeniyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.